Ale tak jest. Dlatego ten szpital nie jest zadłużony...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale tak jest. Dlatego ten szpital nie jest zadłużony...
A z kim rodziłaś??Nie będę opłacała. Chyba, że było by źle to dzwonie do tej z którą poprzednio urodziłam.
![]()
skoro mają tyle porodów to i tak z nfz dostają kasę za każdą z nas - też nie powinni być zadłużeni ....Ale tak jest. Dlatego ten szpital nie jest zadłużony...
![]()
Właśnie muszę iść do szpitala, żeby sprawdzić nazwisko położnej. Jak będę miała to Wam napisze, bo z czystym sumieniem mogę polecić.A z kim rodziłaś??
skoro mają tyle porodów to i tak z nfz dostają kasę za każdą z nas - też nie powinni być zadłużeni ....
Ja w SPSK4 moja gin tam pracuję.Czarownica a w którym szpitalu chcesz rodzic? Ja mam gin z Krasnickiej i tam będę już 3 dziecko rodzic. A mieszkam w Łęcznej.
Mąż jak najbardziej Ale na chwilę. Faceci są za delikatni aby patrzeć na cierpienia swojej ukochanej. Będzie miał traumę do końca życia, i chodz może nigdy wam się nieprzyzna i pójdzie na kolejny jeśli tego zapragniecie. Kolegom powie że to była najgorsza rzecz w życiu i niesklamie. Bo jaką to jest przyjemność patrzeć jak kobieta cierpi i być tak bardzo bezradnym. Pomyslcie o tym dziewczyny.Ja tez męża ze sobą, zobaczymy czy wytrwa do ostatniego etapu :-) nie będę zła jeśli wyjdzie ;-)
O matko to ja narzekalam ze do najblizszy szpital,na drugim koncu miastaJa mam tylko z 56 km więc niespodzianki mi nie w głowie, jak się będzie termin zbliżał to pewnie pani gin mnie do szpitala położy.