reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Paulyna ja musze w pon zadzownic i sie umowic na to usg[emoji23] mialam wczoraj dzwonic...skleroza

f2w3d5qpt9bgndf7.png
ja też zwlekałam, ale akurat w 22 tygodniu mi wyjdzie to chyba spoko, będzie dobrze widać :)
i będę miała jedno badanie po drugim tzn. w dwa kolejne dni :)

Ja w uroki zupełnie nie wierzę. Za to wierzę, że nasz umysł potrafi wiele zdziałać i pozytywne myślenie :)
zgadzam się :)

reklama
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na zatoki [emoji20] męczą mnie już bardzo długo i mam wrażenie że od 2 dni jest coraz gorzej katar i do tego wszystko spływa do gardła, spać nie mogę już nie wspomnę że głowa mi pęka... Spróbowałam już ciepłe okłady z soli morskiej, areozol do nosa na bazie wody morskiej, amol do nacierania ale to wszystko pomaga na chwilę... Najgorzej jest wieczorem przed pójściem spać i wczesnie rano :(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co ja ostatnio smarowałam się rozgrzewającą maścią na czoło (Wick albo VaboRUM) i pod oczy, a dodatkowo pod nos maść majerankowa :)

ja wcale na słodycze nie mam chęci, mogą leżeć obok i nic, no tylko na haribo mam chęć. Za to co tydzień grana jest pizza lub chińczyk,kfc, cokolwiek byle fast :)
O kfc to bym zjadla ale u mnie w miescie nie ma :D problem w tym ze ja bym wszystko zjadla :D w pierwszej ciazy z synem objadalam sie fast foodem wlasnie. Ulotki z knajp znalam na pamiec . Dzien bez pizzy czy hot doga byl dniem straconym :) a potem nie dziwo ze mialam zgage nie z tej ziemi

reklama
Do góry