reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Przy wzroście 150-160 rozmiar 32-34 nie jest jakimś dziwactwem :) Sucha nie jestem [emoji1] Bardzo intensywny tryb życia prowadziłam, teraz nadrobie, jako bezrobotna i w ciąży mam mnóstwo czasu na nierobienie nic i objadanie się :)
wiecie co tak naprawdę to rozmiarówka rozmiarówce nie równa. Ja mam 153cm ważyłam przed zajściem w ciążę 48kg i 6lat temu ciążowe spodnie w H&M kupiłam rozm. 38:) to chyba zależy od kroju i elastyczności

Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy! Gdzie i i kogo robilyscie polowkowe? Ja się będę zapisywać i zastanawiam się nad lekarzem innym niż ten zaproponowany przez NFZ.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam pakiet luxmedzie ale na połówkowe idę do multimedu na waryńskiego - tam skierował mnie gin (mówi że tam jest i super sprzęt i super specjaliści) tam też robiłam test Pappa

Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy! Gdzie i i kogo robilyscie polowkowe? Ja się będę zapisywać i zastanawiam się nad lekarzem innym niż ten zaproponowany przez NFZ.

Hej ja w piątek będę mieć u dr szałkowskiego napkiszę po. Jest to w luxmedzie w ramach abonamentu jednak około 22\23 tyg chcę iść jeszcze do medic house na 3d [emoji12]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Misia ja nic nie czuje. Mowie juz jak o chlopcu i sie poprawiam ale teraz nie wiem czy to przeczucie czy jego codzienne powtarzanie ze chlopak bedzie i koniec. Nawet moja mama ktora od Zawsze mowila mi ze ona chce wnusie (ma juz jedna) to ostatnio mowila"chcialabym zeby miala dziewczynke,ale raczej chlopak bedzie" hehe mojemu tacie pewnie obojetne,ale w koncu bedzie dziadkiem bo jak to sie mowi "maz babci" dopoki nie ma chlopca[emoji12]
Zreszta wiekszosc jak obstawiam to mowia"bedzie chlopak",a no i Paulyna obstawia dziopke[emoji1]

f2w3d5qpw0s0yqcb.png

Agusia, dr Grzybowski jest bardzo dokładny i mam do niego ogromne zaufanie. Robiłam u niego genetyczne i połówkowe w 1 ciąży, genetyczne w drugiej. Teraz połówkowe u Brawury Samahy Biskupskiego bo tak się złożyło, że dostępność dra Grzybowskiego zupełnie nie pokrywa się z moją i męża. Samaha podobno też jest dobry, zresztą jak widać wykrył u nas problem.

Misia ja nic nie czuje. Mowie juz jak o chlopcu i sie poprawiam ale teraz nie wiem czy to przeczucie czy jego codzienne powtarzanie ze chlopak bedzie i koniec. Nawet moja mama ktora od Zawsze mowila mi ze ona chce wnusie (ma juz jedna) to ostatnio mowila"chcialabym zeby miala dziewczynke,ale raczej chlopak bedzie" hehe mojemu tacie pewnie obojetne,ale w koncu bedzie dziadkiem bo jak to sie mowi "maz babci" dopoki nie ma chlopca[emoji12]
Zreszta wiekszosc jak obstawiam to mowia"bedzie chlopak",a no i Paulyna obstawia dziopke[emoji1]

f2w3d5qpw0s0yqcb.png

U mnie tez moja babcia chciała mieć pra wnuczkę dlatego ze ja jestem jej jedyna wnuczka a tak to ma trzech wnuków i mówi ze znowu chciałaby ubierać w sukieneczki [emoji39] a znowu ze strony A, jego brat ma dwie córki i tata A domagał się wnuka sam powiedział ze jak się urodzi Syn to zgoli wąsa Haha i nie ma wyboru [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie z NFZ skierowali do dr Nowakowskiego ale jeśli to ten którego wygooglowalam to absolutnie nie chcę do niego iść! Mamy pakiet w PZU i z niego chyba skorzystam. Jutro mają podać mi lekarzy których mogę wybrać i zobaczymy.

reklama
Ani do Biskupskiego, ani do Grzybowskiego z żadnego pakietu nie da rady, cenią się :D Ale ja akurat na te dwa badania wolę wydać pieniążki i mieć pewność, że jestem w dobrych rękach.

Do góry