reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcowe mamusie 2017

Na pryszcze i problemy skórne polecam kremy SVR ja miałam xerial 5 tylko właśnie poczytałam że jest trudnodostepny tylko nie wiem dlaczego. U mnie sprawdza się w 100%.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie SVR xerial niebieski jako jedyny byk w stanie poradzić sobie z mega przesuszoną skórą.

Brrr! Zimno! Auto musiałam skrobać. Ale wolę słońce i mróz niż +7 i taką obleśną pluchę jak ostanio.

reklama
Jola a Ty już wiesz kogo masz w brzuszku?
Ja już nie chce narzekać na swoją cerę bo marudziłam, ze już gorzej być nie moze-a jednak;)

Ewciiik tak wiem, też Ewcię :p :)

Cześć dziewczyny. U nas tez mróz ale słońce świeci :) Co to tych pryszczy to może spróbujcie odstawić nabiał? Może macie nietolerancję laktozy, wtedy problemy skórne są typowe.

Oficjalnie stwierdzam iz moj ukochany effaclar duo przestal dzialac :( i pryszcze wrocily. W tydzien moje czolo usiane jest minami nie czekajcie to sa wulkany !!a broda zaskornikami :( polecono mi hascoderm lipozel i licze na cud :(

Podklad nawet najlepszy na takim ryjku oparsklym nie wyglada dobrze i czuje sie jak bazyliszek.
O kurcze... do cery trądzikowej jeszcze olej marula jest dobry... ale u nas to hormony i ja nie wiem czy cokolwiek da rade :(
U mnie teraz co jakiś czas coś pojedynczego wyskoczy ale kupilam całkiem inne kremy nkz.te które stosowałam dotychczas i nastąpiła ogromna poprawa.
Wogole to mialam sie pochwalic swoja fryzjerska katastrofa.
Jak wiecie lub nie nosze damskiego irokeza boki to okolo 9mm a gora wlosow z grzywka 10cm . Wybralam sie na ombre do fryzjerki zeby calych wlosow nie katowac rozjasniaczem plus farba jak to bywalo do tej pory
.
Zrobila jak miala ja zadowolona. Na drugi dzien umylam wlosy i ? Boze polowa poszla w odplyw. Czeszac sie doslownie na dlugosci od 3 cm w zwyz wlosy sie rwaly a moim slepka ukazaly sie okazale zakola... tak stracilam kase , 3/4 wlosow a zyskalam jakas kupe na glowie krotsza o 7cm z przeswitami i zakolami...
Nie bede farbowac wlosow dlugo dlugo ...
Obecnie wcieram w czpryne bursztynowa wcierke na porost i z reka na sercu widze roznice na zakolach i czubku ale nie zmienia to faktu ze czeka mnie zapuszczanie...
Z tego co kiedyś czytałam tej wcierke Jantar nie powinno sie uzywac w ciąży - tez ja mam i musiałam odstawic...
Ja tez chciałam iść przed świętami do fryzjera na platynowy blond ale ja robie z Olaplex zawsze i nie ma katastrofy pp tym, jednak chroni włosy. Tylko u mnie farbowanie z Olaplex jest dość drogie i tak się zastanawiam i sama nie wiem...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) Ja poszłam spać koło 4... i odsypianie do 10 z hakiem było ;)

Też już chcę mebelki, ale czekamy... będą po nowym roku, ale kiedy to nie wiem :p W sobotę za to wózek odbieramy :) tylko nie mamy gdzie go trzymać hehe, bo jak juz meble skręcimy to będzie stał na środku :p

Jola jakie śliczne imię :D
U mnie problem cery to przez czekoladę. Nigdy jej nie jadłam bo tyłam bardzo i cera. A teraz sie powstrzymać nie mogę! :)
Paulyna ja na zdjęcia wózeczka czekam. Jak byłam ostatnio po fotelik to widziałam te wózeczki:) fajne!!

Jola jakie śliczne imię :D
U mnie problem cery to przez czekoladę. Nigdy jej nie jadłam bo tyłam bardzo i cera. A teraz sie powstrzymać nie mogę! :)
Paulyna ja na zdjęcia wózeczka czekam. Jak byłam ostatnio po fotelik to widziałam te wózeczki:) fajne!!
Ja z czekoladą chyba odwrotnie hehe wcześniej mogłam więcej zjeść... teraz problem zgagi mnie od nie odrzuca, jem sporadycznie.
Wózek wkleję, o ile odrazu go złożymy :D hehe serio z miejscem będzie ciężko... a nie chcę żeby na korytarzu stał 3 miechy nie używany :p

Teraz zostaly juz tylko 3hahah
20161213_121206.jpeg
20161213_121228.jpeg
20161213_121241.jpeg

Załączniki

• 20161213_121206.jpeg
    20161213_121206.jpeg
    23,5 KB · Wyświetleń: 441
  • 20161213_121228.jpeg
    20161213_121228.jpeg
    20,5 KB · Wyświetleń: 445
  • 20161213_121241.jpeg