Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czy w ciazy mozna jesc ostre? Bo mnie tak wzielo, ze szok. Zrobilam sobie salse pomidorowa z pietruszka i chilli. Pychota! Mdlosci mam malo za to smaki baaaardzo!
Patrycja:-) widzę że babca Medica?u kogo prowadzisz ciążę?ją też tam prowadziłam obydwie ciążę u Napiorkowskiego i teraz też zamierzam od kolejnej wizyty u niego być:-) może się miniemy w poczekalni?
Z@t tak Babka Medica moją ciąże prowadzi dr Korniluk, a na Usg chodzę do dr Lewczuka. Miło byłoby spotkać się w poczekalni. Wizytę mam teraz 4.08, a kolejne usg 25.08.
Kradz, Patrycja, piekne te maluszki... Ależ wam zazdroszczę. Ja do przyszłej środy muszę jeszcze czekać... I mam nadzieję, że wszystko jest ok i to serduszko tam bije...
2 lata staraliśmy się o tego szkraba. Wszystkie badania ok, a tu ciągle nic. I jak zapisaliśmy się na wizytę do Novum, to mi się okres spóźnił i dwie kreseczki na teście.