reklama

Marcowe mamy 2015

Mnie odszedł właśnie tak długo przed porodem. A jak to wyglądało- kilka dni bardzo obfitej śluzowej wydzieliny o lekko brązowym zabarwieniu. Z tego co pamiętam, żadnych innych objawów nie miałam:)

reklama
Cześć wszystkim! Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? Jestem oderwana od Was niestety :( ciagle cos sie dzieje i nie mam kiedy pisac i czytać. Aktualnie wielkie zmiany bo sie przeprowadzamy do Norwegii.
Róża dzisiaj kończy 4miesiące! Ma 72cm i waży niecałe 6kg.
ImageUploadedByForum BabyBoom1435317444.528924.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435317444.528924.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435317444.528924.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 78
Agaawa, Sunajka, Elżbietka, Patrycja dzieciaki macie przesłodkie, nic tylko całować:-):tak:

Żgutek wchodzisz na Edytuj sygnaturę, wklejasz kod BBC suwaczka, zatwierdzasz i gotowe.

Milia trzymam kciuki za badanie.

Rurka mi czop nie odchodził, więc nic nie doradzę.

Ja się ostatnio szarpie z moimi włosami. Usiłuje je rozjaśnić i jak już były wystarczająco jasne to kupiłam farbę, żeby zniwelować żółty odcień, ale okazało się, że za ciemną i znowu mam problem :no: Ale nie spocznę póki nie osiągnę wymarzonego kolorku :yes:
A po za tym właśnie wróciłam z zakończenia roku szkolnego. I za jakąś godzinkę wybieram się z całą ferajną na plac zabaw.

a daleko macie jechać? i czy musi być badanie o takiej godzinie? chyba łatwiej by było nie dać dzeicku spać w dzień.
o 2 to samemu można paść na nos

Elżbietka, 100 km. Musi być badanie o 7:30, bo codziennie o tej porze robią.
Rurka, właśnie o to chodzi, że inne zapotrzebowanie na sen, teraz bym przetrzymała ją 2-3 godz. i by padła, jakbym ją utuliła, a za 2 m-ce będzie marudzenie, jak ją obudzę, potem i tak zaśnie ze zmęczenia, a o 7:30 będzie aktywna, zresztą o tej godzinie zawsze jest...
Dzięki dziewczyny za kciuki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry