reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2015

super dziewczyny ze wszystko ok na wizytach!!! trzymam kciuki za jutrejsze!!!:-) ja mam dopiero 13 sierpnia i to badanie na przezierność karkową, trochę sie boje ale robie a wy jak z tym badaniem miedzy 10 a 14??? każda robi ??

reklama
Kobita ja będe robić te badania ale najpierw musze poczekac na wizyte u lekarza i skierowanie.Mam nadzieje ze zdaze sie wyrobic do 14 tyg :)

kobita, ja w poprzedniej ciązy miałam więc w tej również, ale mam jeszcze trochę czasu.
krropelka suwaczki to wiem :panel użytkownika, dalej edytuj sygnaturę wklejasz suwaczek 2 linie z bbcode, na stronie marcowych mam masz niezbędnik tam jest strona z suwaczkami,
w panelu masz też avatar, ale ja nie robiłam

Ostatnia edycja:
U nas też dziś pada i zimno. Wszyscy pojechali na wycieczkę a ja zostałam i ceramika. Jak nie jedno to drugie..... :eek:
W sumie, to nie wiem jakie badania będę teraz miała, wizyta w 12 tyg wychodzi. Dowiem się, jak będę ;)
Fajnie, że was tak te mdłości omijają. Jutro powrót do domu... też 500 km...brrrr.

sunajka dzieki :). powalcze pozniej na kompie, bo z telefonu chyba nie do ogarniecia to jest ;).
cos mi sie zdaje, ze ktoras z Was mieszka w Norwegii? pytam bo sama mieszkam w Szwecji a te kraje maja podobna "opieke" dla kobiet w ciazy...

Witaj Kropelka:)
Ana 500 km???Dramat, ja po 300 km zrobionych samodzielnie jestem wymęczona;)
Lista zauktaalizowana, poprawki zrobione, można podliczyć. Ale nie obstawiamy każdego dnia:) pewnie w praktyce tak jakoś wyjdzie bo rzadko kiedy rodzi się w terminie.

reklama
Do góry