Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
super dziewczyny ze wszystko ok na wizytach!!! trzymam kciuki za jutrejsze!!!:-) ja mam dopiero 13 sierpnia i to badanie na przezierność karkową, trochę sie boje ale robie a wy jak z tym badaniem miedzy 10 a 14??? każda robi ??
kobita, ja w poprzedniej ciązy miałam więc w tej również, ale mam jeszcze trochę czasu. krropelka suwaczki to wiem anel użytkownika, dalej edytuj sygnaturę wklejasz suwaczek 2 linie z bbcode, na stronie marcowych mam masz niezbędnik tam jest strona z suwaczkami,
w panelu masz też avatar, ale ja nie robiłam
U nas też dziś pada i zimno. Wszyscy pojechali na wycieczkę a ja zostałam i ceramika. Jak nie jedno to drugie.....
W sumie, to nie wiem jakie badania będę teraz miała, wizyta w 12 tyg wychodzi. Dowiem się, jak będę
Fajnie, że was tak te mdłości omijają. Jutro powrót do domu... też 500 km...brrrr.
sunajka dzieki . powalcze pozniej na kompie, bo z telefonu chyba nie do ogarniecia to jest .
cos mi sie zdaje, ze ktoras z Was mieszka w Norwegii? pytam bo sama mieszkam w Szwecji a te kraje maja podobna "opieke" dla kobiet w ciazy...
Witaj Kropelka
Ana 500 km???Dramat, ja po 300 km zrobionych samodzielnie jestem wymęczona
Lista zauktaalizowana, poprawki zrobione, można podliczyć. Ale nie obstawiamy każdego dnia pewnie w praktyce tak jakoś wyjdzie bo rzadko kiedy rodzi się w terminie.