Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moj synek ma z 20kg, ale ja go od dawna nie podnosze. jak dla mnie to i bez ciazy spore obciazenie takiego kloca dzwigac.
a mnie to ni to mdli ni to nie mdli. czasem troche jak jestem glodna a czasem jak zjem cos co osiadze na zoladku. i zdecydowanie sie mecze jak siedze po jedzeniu. uczuwam natychmiastowa chec uwalenia sie na sofie .
poza tym wczoraj powiedzielismy mojej Mamie o Dzidzi. wlasciwie juz na lotnisku. Filip usnal wiec byla swietna okazja by nie slyszal ( na pewno by potem o tym gadal na prawo i lewo). ja potem zostalam w aucie z synkiem a moj M odprowadzil Mame i ponoc lezka jej poleciala .
dzień dobry:-):-):-):-):-)
u nas upałów dzisiaj niema więc można odpocząć...uffff
a mnie cycki wcale ni bolą ani nie mam nabrzmiałych...może trochę urosły,ale minimalnie!!!!
ja też mam schizy ciążowe,ale staram się o nich nie myśleć...za każdym razem sobie mówię,że limit nieszczęść już mam wykorzystany!!!!
jeżeli chodzi o dźwiganie to ja mam w domu przesrane...bo nie mogę dźwignąć nic..zaraz przylatuje syn i dźwiga za mnie..mąż zresztą też...myślą,że starsza pani to coś mi stanie
ja nie kupuję dla dzidziulka nic...wszystko mam...kompletnie wszystko kupię tylko sobie poduchę-rogala do spania,bo jak zapowiadają mi się takie noc jak w poprzedniej ciąży to jest kiepsko...bardzo!!!!
dziewczyny jakie ja mam za to sny......prawie co noc jakiś erotyczny
TRZYMAM KCIUKI ZA DZISIEJSZE WIZYTY!!!!miłego dnia
Hej dziewczynki :-). My wizytę mamy w czwartek i mam nadzieje , ze jest wszystko dobrze. Dziwnie się czuje , brzuch mnie czasem boli. A odnośnie dźwigania to ja mam zakaz , że względu na poprzednie ciążę i teraz to krwawienie wiec zobaczymy. Musi być dobrze :-) . Miłego dzionka wam życzę kochane :-)
micela a mowilas juz w pracy? Wez przejrzyj co na to prawo, bo moze jest tak, ze musza ci przedluzyc kontrakt. Jest u was moze cos takiego jak Citizens Advice Bureau? Za darmo udzielaja takich wlasnie drobnych porad prawnych. Bo na czuja to sadze, ze musze ci kontrakt przedluzyc przynajmniej do powrotu z macierzynskiego...
Ps. Znienilam suwaczek zgodznie z data z usg i teraz jestesmy na tym samym etapie.
U mnie cisza bo wszyscy poszli z Adasiem na basen. Ufff... Ale za pol godziny wroca. Musze sie troche ogarnac. Ciesze sie, ze zostalam w domu zamiast w pracy umierac...
Mowilam tylko takiej babce od h&r I powiedziala ze niby mala szansa ze jak kontrakt sie konczy to dupa co innego jak jest stala umowa ale nikt tu nievma stalej umowy. Wlasnie moze popatrze w necie,powinno byc cos takiego dzieki za wskazowke na necie czytalam wypowiedzi dziewczyn ale one np mialy kontrakt na rok to na macierzynskim byly w trakcie kontraktu kurde martwie sie troche tym