micela Jesli wszystko bedzie ok to ja obstawiam dzieczynke, chociaz szanse male - w moim pokoleniu nikt nie ma dziewczynki ani od moje strony (2 chlopakow) ani od strony meza (3 chlopakow). Cos w tym musi byc, ze na slodkie to dziewczynka a na miecho chlopak, bo ja w ciazy z Adasiem bylam zainteresowana tylko miesem i tylko czworonoznym, chociaz normalnie to mieso tak strednio mnie interesuje. Dzis rzucilam sie na ananasa, wiec moze jednak dziewczynka? lol
Co do testow to ja nie wiem jak to jest. W poprzedniej ciazy wyszedl mi juz 2 dni przed spodziewanym okresem (gin mi kazal robic), teraz wyszedl mi dopiero po tygodniu od spodziewanego okresu. Chyba owulacja byla pozniej... Wazne ze sa dwie kreseczki.
KasikP witaj! :-)
Ssabrinaaja juz nawet patrzylam ile kosztuje usg prywatnie - £80. Waham sie. Niby nie az taki majatek, ale w sumie na razie wszystko idzie dobrze, a jak ma sie cos stac... to i tak sie stanie. :-( Nic to nie da. Takze bede sie starac czekac do wizyty w Polsce za miesiac. Nie mowie jednak, ze wytrzymam. Masz juz wizyte u midwife? Ja mam na 30-ego.
Dostalam dzis z Polski duphaston i nie wiem czy brac czy nie.

Niby bralam wczesniej, ale teraz czuje troche jakby to byla samowolka... Probowalam poczytac cos na ten temat i oto co znalazlam na
Duphaston tabletki opinie, skutki uboczne, ulotka, cena leku Leki-Opinie.pl o co chodzi???
Duphaston w ciążyStosowanie leku Duphaston tabletki jest przeciwwskazane u kobiet w ciąży. Badania prowadzone na zwierzętach lub ludziach wykazały szkodliwe działanie leku na płód. Ryzyko stosowania przeważa nad korzyściami wynikającymi z zażywania. Lek przeciwwskazany również u kobiet w wieku rozrodczym, które chcą zajść w ciążę.