• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Też bym nie chciała duzo przytyć......bo wcale mało nie waze.....odkąd biorę hormony przybyło mi ponad 15 kg :baffled:
Dlatego staram się nie przesadzać z jedzeniem....dzis zrobiłam sobie "świeto":-p
Przecież mamy jeść dla dwojga, a nie za dwoje ;-)

ja w pierwszej ciąży przytyłam 30kg a w drugiej 8kg ale dla tego,że miałam cukrzyce ciążową i byłam na diecie..teraz musze troszkę uwazać

No wlasnie. Ja poprzednio raczylam sie czym chcialam i ile chcialam. No i mialam to co chcialam. Schudlam dopiero jak syn mial 1.5 roku, a w zasadzie wtedy dopiero zabralam sie za siebie. Teraz waze jakies 61kg i wolalabym zebym po ciazy nie mialam zbyt duzo do zrzucenia. :no:

Jakoś to będzie...damy radę dziewczyny ;-).....najważniejsze żeby Maluchy były zdrowe :tak:

W którym miesiacu ciąży zamierzacie kupować rzeczy dla maluszka? Ja najchętniej już bym to robiła...ale wiem że jeszcze za wcześnie :blink:

heven jak chcesz to ci przesle moje zdjecie w ogrodniczkach gdzies tak w 8 miesiacu ciazy do powieszenia na lodowce. Wygladalam jak otyly Bob Budowniczy, masakra. Chyba sobie wydrukuje i powiesze. Ku przestrodze!

reklama
ja mam tylko 2 bodziaki na krotki rękaw.....kupiłam w poprzedniej ciaży...
.Mimo że straciłam moja dzidzie to i tak nie wierzę w te przesady..twierdzę że co ma być to będzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry