reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
ale laski naprodukowałyście!!!!!!

ja też lubię"rzeczy ze strychu"właśnie znalazłam tam rzeczy po moim synu,który ma 11 lat i znalazłam kombinezon zimowy i tak sobie myślę,że dzidzie w nim odbiorę ze szpitala!!!!!

zazdroszczę wam laski tych zachcianek...tzn tego,że możecie się nimi zadowolić!!!!!ja mam apetyt na słodkie...może dlatego,że nie mogę i mnie ciągnie!!!

ciuszków nie kupuję...mam wszystko po córce a to było ponad rok temu więc są nowe i takie uniwersalne jeżeli chodzi o płeć(te niemowlęce)

we wrześniu w H&M będzie wyprzedaż na ciuszki dziecięce..kupony można drukować sobie z netu...albo iść z tabletem i pokazać przy kasie!!!
ja poczekam z kupowaniem rzeczy dla siebie i przy okazji kupię w h&m coś dla siebie
mam brakuje tylko głębokiego wózka...spacerówkę mam!!!!

co do zapachów to nie trawię teraz w ciąży perfum mojej mamy.....masakra

kradz, ja myślę, że wózek to jeden z najbardziej poważnych i nawet najbardziej kosztownych zakupów. Łatwo popełnić gafę, długo dokonuje sie wyboru, dlatego ja jestem za oddzielnym watkiem o wozkach :) bylam na HITY czy KITY juz zerknąć :)

Sunajka, tak 2,99 i w dotyku były takie, że po podwójnym upraniu będą cudownie miekkie. Jakościowo ok, ale trzeba macać bo 100% bawełna wszedzie piszą a jednak grubbość materiału inna i zupełnie co innego juz jest :)

Z@t nop wlasnie napisałam, że zamknietego nie ma sensu, ale oddzielny jak najbardziej :))) tak- zdecydowanie brzuszki do ogladania w mniejszym gronie ! :p

dzień dobry :-)
My dziś byliśmy na wycieczce w Cieszynie i czeskim Cieszynie ze znajomymi było superrr:-)
Tylko pogoda kratkowana raz słońce raz deszcz chyba już po lecie..:-(
Chłopaki opiły się czeskiego piwka mi tylko zapach pozostał, ale za to jak wciągnęłam pyszną
czosnakową zupkę i bryndzowe haluszki i zaspokoiłam mój apetyt:-D
No dziewczynki co do wózka to ja mile wiedzę rady doświadczonych mam..
bo jest ich tyle że nie wiem co wybrać i na czym się skupić więc wątek fajna sprawa.
Ja wyciągłam wczoraj stare łóżeczko z piwnicy po sobie samej muszę je skręcić wyczyścić i jak
będzie dobre to dokupimy tylko materac;-)

$_85.jpg$_85.jpg

wzięłam zdjecie z aukcji :) plus fotelik do auta parasolka torba osłonka na deszcz itp :) bardzo zwrotny i pompowane koła :)

Załączniki

• $_85.jpg
    $_85.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 63
  • $_85.jpg
    $_85.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 51
ja też jestem jak najbardziej za zamkniętym dla brzuszków....możemy tam nawet wstawiać nasze zdjęcia żeby pokazać jak się zmieniamy przez te miesiące:happy2:

reklama
No niestety nowy kosztuje 3000zł :( my kupiliśmy używany za 800zł, chciałam do tysiąca wydać i się udało :) dlatego tak szybko kupiliśmy bo ceny wahały się od 1200-1500 za używany, a babka się spieszyła, bo w lutym rodzi, a w domu ma 8 miesięcznego synka i kupuje podwójny. Dzięki dziewczyny teściowej średnio się podoba, ale ja taki właśnie chciałam. no i leciutki jak piórko.Mieszkamy na 2 piętrze, więc wniosę go bez problemu.

Do góry