reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Charlie, piękna dzidzia! Teraz wypoczywaj dużo i zdrowiej!:tak:

Ja się chyba za bardzo ostatnio pochwaliłam, że mi mdłości przechodzą i dzisiaj rano znowu oglądałam z bliska wielkie porcelanowe ucho ehhh :no::no::no:

Witam was jestem nowa na tym watku ale juz troche goszcze na tym forum ;)
w polowie lipca dzien po swoich urodzinach zobaczylam najpiękniejszy prezent jaki moglam sobie wymarzyć II piekne kreseczki...
Teraz jestem w 8+4 tygodniu ciazy i nie wiem co mnie dzis podkusilo ale zrobilam sobie po dobrych dwoch tygodniach test ciazowy paskowy zwykly i posmutnialam bo kreseczka juz nie byla taka wyraźna jak w 6tyg.

Sprawdzala moze któras z was w podobnym okresie test ciazowy??
Jutro mam termin u ginka ale ja juz dostaje białej gorączki...
Przepraszam te was tak z nienacka nawiedzilam :/

Vivenka nie martw sie kazdy test innaczej polazuje a do tego pozniej beta zaczyna juz spadac troche
Ty podobnie do mnie ja mam 8 tc 6 dni ;)
Ja dostalam info z medicover ze wyniki w sumie ok. Wiwc moze ten mocz bedzie do zaakceptowania zobaczymy jutro co moja gin na to.
Jejku jutro wizyta ale mam stracha;) o tego dzidziolka

kasikz dziekuje za odpowiedz ale testy mam takie same. Kupilam paczke z 20testami :/
Na która masz jutro termin u lekarza?
Ja mam na 10.
Widze ze nie tylko ja siedze i się glowkuje i zamarwuam o kropeczke ♡

Moge zapytać co sie stalo z twoja pierwsza ciaza? Ja tez poronilam w 17tyg dlatego teraz strach tez większy :(

Trzymam kciuki za wizytę ;)

reklama
Cześć dziewczyny. Dzisiaj obyło się bez koszmarów. Zrobiłam sobie mały spacerek do sklepu. Zaopatrzyłam się w dużą pomarańczy. Miałam poleżeć na hamaku ale za bardzo wieje i słońca już nie ma.

Idę obejrzeć zdjęcia z działu usg :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry