Sofi,
Elżbietka super gratuluje udanych wizyt.
Dziewczyny ja też ciągle śpię masakra
Ja mam badania i usg na każdej wizycie, chodzę prywatnie i położna też jest od razu, koszt każdej wizyty 150 zł, przezierność też będę miała u mojego gina. żadnego dodatkowego latania nawet za badania krwi płacę u niego idę ze skierowaniem do konkretnego punktu i jest taniej.
Dziś spotkałam koleżankę urodziła w 30 tygodniu to jej drugie dziecko pierwsze urodziła dokładnie tak samo. maleństwo miało 43 cm i 1600 gram widziałam je dzisiaj istna kruszynka a już miesiąc ma.
Ja jeszcze nie mam planu jak ulokuje dzidziucha.
Niby dom duży, ale sypialnia mała, brakuje mi takiego konkretnie dziecięcego pokoju. Mamy sypialnie małą 9 m kw. wchodzi łóżko nasze i łóżko Mai, chyba pod sufitem ulokuje dzidziucha na hamaku.
Mi sporo miejsca zajmuje moja praca nawet za bardzo rozprzestrzeniła się w domu, ale tak to już jest jak się pracuje w domu.
Mamy budowę domu rozgrzebaną, żę hej

. działkę kupiłam jeszcze przed ślubem i wszystko zaczęte też przed, a ślub był 7 lat temu. Mam wrażenie,że nigdy tego nie skończymy, a to wody gruntowe się podniosły zalało nam działkę, a to mąż był chory. Ostatnio widziałam się z sąsiadem to się śmiał, że to osiedle rozwodników bo co się wybudują to się rozwodzą

. Sama nie wiem może lepiej nie kusić losu. Ale ten dom to moje marzenie.
Co do rzeczy to maluszka to też mam wszystkie podstawowe sprzęty łóżeczko, wózek,foteliki, zabawki, ubranka wszystko zachomikowane jest dom to się chowa :-). Jak zaczęliśmy rozmowę o dzidziuchu to mąż a chcesz drugie nie wiedziałem

, a po co to wszystko trzymam dla zagracenia