• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Natalka kciuki!!!!
Ja przez przypadek trafiłam na pierwszej wizycie na lekarza który odbierał mój poród z Zosia- było podejrzenie wielu wad w tym nerek, serca, no i makrosomia. Specjalizuje się w whwykrywaniu wad genetycznych wiec mam pewność że jest dobry- jest do tego gejem i jest mega sympatyczny:-)

3 lata temu mialam termin na 27sierpnia..urodzilam 4dni po terminie...moj synu w niedzuele konczy 3latka kiedy to zlecialo?szok

Zastanawiam sie jak bedzie teraz kiedy urodze?:))
A wy rodzilyscie w terminie?

Natalia powodzenia!!!!!!!!!!

To i ja napiszę..choć ostatnio powściągliwa jestem...

za 2 godziny mam wizytę!!!! to niełatwe dla mnie... ale jakoś w miarę spokojna jestem... narazie... choć boję się.... nie chcę wam tu truć.. odezwę się co i jak po wizycie.

Kobieta dziękuje za numer zaraz za dzwonie 200zl to jednak mniej niż 424zl ;)
Trzymam kciuki za wizyty ;)
Ja mam 18 września co 3 tygodnie.
Wlasnie sobie gotuje pierogi.
No i Pawel urodzili się 12 dni przed terminem.
2 tygodnie lezalam na pod trzymaniu pod pompa.
A w dniu wyjścia dowiedzialam się,ze jest malo wodzie i od razu mnie wzięli na sale porodową i wywolywali mi poród.
Dziś mialam z rana mdlosci a juz myslalam,ze mnie one odpuscily a co wieczór wzdęcia :/

kobita Moj ma prawie 5 lat, szok kiedy to zlecialo! Ja urodzilam w terminie. :) Tylko, ze wtedy nie bylo zadnych odchylen na usg, od samego poczatku byl 20 grudnia i wtedy to syn sie urodzil. Teraz mam tydzien roznicy.

rurka Trzymaj sie, bedzie dobrze na pewno!!!

Goska moja imienniczko:)chodze wlasnie tam tzn na kamienna prywatnie.do dr eliasa a badanie prenatalne musi wykonac specjalista ktory ma do tego uprawnienia (nie kazdy gin ma)wiec tez tam przyjmuje dr Bal ktory ma rewelacyjne opinie to numer do rejestracji zapytaj o badania prenatalne u dr bala;713367776
www.marekelias.pl to jego strona i tam w zkladce usg 3d 4d bedziesz miala o badaniu prenatalnym

dzieki Ci dobra kobieto :) a dlugo sie czeka do tego Bala na badanie??i czy te prenatalne to tylko do 14tyg mozna zrobic??

Dziewczyny, lecę zaraz na wizytę. Trzymajcie kciuki! :)

powodzenia &&&&

3 lata temu mialam termin na 27sierpnia..urodzilam 4dni po terminie...moj synu w niedzuele konczy 3latka kiedy to zlecialo?szok

Zastanawiam sie jak bedzie teraz kiedy urodze?:))
A wy rodzilyscie w terminie?

Corka 5dni przed terminem sie urodzila,
Syn tydzien po terminie. Mialam wystawione skierowanie na wywolanie na pon a mlody z niedzieli na pon sam postanowil sie urodzic :)

Natalia powodzenia!!!!!!!!!!

To i ja napiszę..choć ostatnio powściągliwa jestem...

za 2 godziny mam wizytę!!!! to niełatwe dla mnie... ale jakoś w miarę spokojna jestem... narazie... choć boję się.... nie chcę wam tu truć.. odezwę się co i jak po wizycie.

za Ciebie podwojne &&&& :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry