reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Witam wieczorową porą :)
Dziewczyny z dzisiejszych wizyt gratuluję i fajnie, że u Was wszystko ok :) niech dzidzie rosną zdrowo :)
Anulka_marcowa smaka narobiłaś mi na jakieś pyszne ciasto a ja piec nie umiem :) będę musiała wykorzystać mojego mężczyzne jak przyjedzie:) On w przeciwieństwie do mnie umie takie cuda :)
Heven
ja też miałam straszne problemy z bezsennością, zgłosiłam lekarzowi i dostałam tabletki :) ale zdążyłam wziać tylko pół i od tygodnia już sypiam jak dziecko:)
Co do witamin to ja standardowo kwas foliowy i pregne plus :)

Ostatnia edycja:
KasikP, , no teraz mnie wystraszyłaś... Dwa razy miałam takie pulsowanie... Co prawda biorę luteinę, ale stracha mi narobiłaś, a wizyta dopiero za tydzień...

Dziewczyny, gratuluję wam udanych wizyt. Ależ wam zazdroszczę...

Zarunia mogę Ci na priva podesłać bardzo prosty i banalny przepis na szarlotkę na kruchym cieście. Nie ma opcji, żeby nie wyszło, a możesz mile zaskoczyć swojego M, no i sobie zrobić przyjemność:-)

Ostatnia edycja:
reklama
gumi bardzo mi przykro. Trzymaj się!
natalia, rurka, kasik gratuluję udanych wizyt :tak:
Natalia ja w pierwszej ciąży też na wizycie miałam ciągle podwyższone ciśnienie. A w domu zawsze mam dobre. Śmiałam się do położnej że jest coś takiego jak "syndrom białego fartucha", ale ona ubrana w różowy :-D

Ja dziś byłam zrobić test obciążenia glukozą. I znowu na czczo podwyższona- 113, po godzinie 158 a po dwóch 133. Niby obciążenie ok, ale mnie martwi ten wynik na czczo... A wizytę mam dopiero za 3 tygodnie...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry