reklama

Marcowe mamy 2015

witaj Kartagina..to macie wesoło w domku!!!!!

ale jestem padnieta..a nerwowa,męża to chyba zamorduje....wiecie co?????za ciepłą kolację dostał..jak mogłam..o ja niedobra żona!!!niech sie cieszy,ze w ogóle coś ma:angry::angry::angry:

zapomniałam napisać,ze dzidzia ma 7 cm i to akurat na 13 tydzień

reklama
Heven, Sunajka, super wiadomości. Bez nerwów trzeba było, przecież mówiłyśmy wam, że wszystko będzie cacy! A tak na poważnie, bardzo się cieszę i uśmiecham się za każdym razem jak czytam o udanych wizytach.

Kartagina, witaj. Im nas więcej tym fajniej i wielki szacun za taką gromadkę. Pisząc z nami będzie Ci czas szybciej płynął podczas przymusowego leżenia. Chyba większość z nas owo forum traktuje jak miły nałóg​, a przynajmniej ja, więc będziesz miała co czytać każdego dnia.

Anulka I to jaki mily nalog ;) tez witam nowa mame ja juz ide spac dobranoc :* ps gratuluje wizyt dziewczyny a maz z toba dobrze ma heven I narzeka jeszcze czego hehe

Ostatnia edycja:
Sunajka, Heven cieszę się ogromnie że wizyty udane :-) czekam niecierliwie i za tydzień i ja pójde na kolejną.
Sunajka ale fajna reakcja Twojej małej

Heven no okropna żona no jak mogłaś za ciepłą podać i nie podmuchałaś pfff okropni bywają J

Natalia no to teraz Picollo pewnie szumi w głowie ale prędzej w brzuchu he he

Katargina witamy

Bardzo przyjemny nasz nałóg

Buziaki i dobranoc chociaż większość już śpi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry