reklama

Marcowe mamy 2015

Natalia, wszystkiego najlepszego ;-) Łeee Wiągy.... to nie Bory Tucholskie, a już myślałam,że tu do mnie jedziesz, bo ja w samym centrum Borów mieszkam. A to jeszcze spory kawałek :cool:

Dostałam wzdęcia i rozwolnienia, umrę zaraz!! A za godzinę jedziemy do szwagierki i trzeba włosy zrobić itd. Ehhh

Miłego dnia kobity :-)

reklama
Dziękuję za wszystkie miłe słowa. :)

Ewa, a byłam przekonana, że to gdzieś blisko. W każdym razie wygląda na to, że i tak do Ciebie mam najbliżej. :p

heven,
wyślij mi trochę tej ogórkowej, uwielbiam! :)

kartagina,
i tak lepsze to niż mój absolutny brak apetytu... Babcia Adama mi dziś powiedziała, że schudłam. :p

Cześć!

Zgutek ano pracuje sporo, wiec nigdy nie jestem w stanie Was doczytać. Ale miło, ze ktos jeszcze o mnie pamięta:))

pisalyscie o zjeździe na Mazurach. Pomysł super, ale nie dla mnie. Raz byłam, jechałam 9 h autem z małą przerwa i powiedziałam, ze nigdy wiecej. A szkoda, bo ślicznie tam było, mozna odpoczac w zieleni. Hehe... Na wakacje na Fuertawenture zajadę w 6 h razem z czasem spędzonym na lotnisku. Juz sie nie moge doczekać,bo lecimy 22-ego. Ale bedzie laba. I znowu Was nie doczytam.... Potem znów intensywna praca. Planuje na l4 iść od 1 listopada. A Wy ile planujecie pracować?

Zycze ze wszystkim milej niedzieli.

Natalia pisałaś że twoja przeszłość wiąże się z trochę większą wagą, to po co chudniesz dalej???? WYSTARCZY!!!! a jak masz jakiś złoty środek to zapodaj, chętnie wypróbuję po porodzie bo ciągłe przybieranie po tych ciążach to jakaś moja trauma...

Uff doczytałam Was, ponad 20 stron, zajęło mi 1,5 godziny:tak:
Natalia przyjemnego spędzenia rocznicy, korzystajcie bo to ostatnia rocznica tylko we dwoje :-)
Co do ilości dzieci to ja zawsze chciałam mieć dwójkę, choć nas było 3, moje obie siostry mają po 3 i brat M też ma 3 :-D
Patrycja narobiłaś mi ochotę na pizzę :-D
Miłego dnia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry