reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Ssabrinaa hej, dawno cie nie bylo! :) Tak, umowilam date przy wyjsciu z pierwszego usg na 20 pazdziernika.

Natalia_B Ha ha, jak juz bedziecie mieli dziecko to pewne kwestie przestaja miec znaczenie, a pojecie intymnosc przestaje istniec, albo wchodzi na inny etap (jak kto woli). Do lazienki wchodzi ten co ma akurat potrzebe i byleby akurat kibelek nie byl zajety, a ze ktos akurat w wannie/pod prysznicem siedzi nie ma znaczenia... Na szczescie w nowym domu mamy osobno, ale ja chce przebic sciane bo wole miec wieksza lazienke niz maciupki kibelek i mala lazienke.

Natalia, SPA pełną parą ;) tylko trochę krótko bo z godzinkę trwało, a takie całodniowe to jest coś! :)
Aga90, nie martw się narzeczonym, na pewno rozumie burzę hormonów, a jak zacznie dotykać kopiącego brzuszka to żadne fochy mu nie będą przeszkadzać :)
Co na obiad, co na obiad? Zajrzę do naszego wątku o gotowaniu :)

witam się szybko tak na chwilkę,bo zaraz spadamy z młodym założyć mu aparat na zęby!!!!

Aga90 ty się nie przejmuj facetem...nie warto!!!!dla spokojności napiszę Tobie,że ja z moim mężem mam krzyż pański.....mój KSIONŻE ZE BAJKI(z mojego kochanego shreka)ne potrafi nic zrozumieć....a potem foch,że ja jestem zła...i tekst roku "zmień minę,bo nam dziecko takie urodzi"...to pewnie nowa forma przepraszam!!!

wieczorem mamy imprezę,bo to ostatni weekend lata..więc trxzeba to jakoś uczcić...więc nie wiem kiedy do was zajrzę..pewnie jutro!!!!

a i jeszcze mój szanowny małżonek ma alergię jak mnie widzi przy komputerze.....mam się wziąśc za robotę !!!!!!

milego dnia laski!!!

Dzięki dziewczyny :) No właśnie nie wiem czy on do końca rozumie. Tak jak pisze heven, sam tylko strzela fochy, a już najbardziej, że coś w domu jest niezrobione, bo na pewno aż tak źle się nie czułam, a w ogóle to za długo śpię! :confused: A większość tych objawów ciążowych to sobie wmawiam, bo za dużo czytam forum :-) hehehe :tak:

Elzbietka Gratuluje kopniaczkow :-) Ja sie juz doczekac nie moge kiedy zacznie mnie kopac :-)
Aga90 chyba wszystkie mamy takie hustawki nastrojow to jest normalne bo hormony szaleja,wspolczuje klotni z facetem oby szybko zrozumial z czym sie zmagasz i zaczal Cie wspierac ;-) przyznam ze Ja ze swoim klocilam sie w pierwszej ciazy bo pn nie wiedzial co tak na prawde sie ze mna dzieje i co czuje itd a teraz juz jest ok :tak:
sealpup no dlugo nie pisalam ale zawsze staralam sie podczytywac ;-) pogoda brzydka wiec moge troche poklikac a jak bylo w miare ladnie to sie korzystalo z kazdego ladnego dnia ;-) super ze juz masz wizyte ustalona :-)

Dziewczyny moje dziecie mnie dzisiaj rozczula co chwilke przylatuje do mnie i podnosi mi bluzke i glaszcze brzuszek i mowi baby a to cos mu opowiada co robi albo je a jak w TV zobaczy dzidziusia to zaraz jest przy moim brzuszku i glaszcze i tuli sie :-) wzruszylam sie strasznie :-)

reklama
E tam, szkoda nerwów na facetów. Ja też na swojego fukam co najmniej kilka razy dziennie i jakoś żyjemy. czasem rozumie moje huśtawki nastrojów, a czasem robi fochy i się obraża.

A co do zdrowego odżywiania się - właśnie wciągnęłam pysznego kebaba:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry