Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Patrycja, widziałam tę listę jak szukaliśmy imienia dla naszego Olka Żgutek nie kombinuj tylko odpoczywaj! Bo przyjmiesz kopniaka gołębiem
Ja połówkowe mam 30 października, czyli dokładnie w połowie 20 tc zapisałam się już, ale jeszcze nie mam skierowania. Do mojej pani doktor idę 8.10 więc wtedy wezmę od niej skierowanie.
Witamy się dzisiaj z lekkim zawrotem głowy od rana. Chyba znowu cukier spadł. Jutro kontaktuję się telefonicznie z lekarzem i dam znać, że chcę jednak to zwolnienie. Od przyszłego tygodnia prawdopodobnie też będę leżeć od rana na kanapie i myśleć, co zrobić ze sobą. Pranie, sprzątanie, obiad, jakoś wypełnię czas Miłego dnia!
Ana, trzeba dbać o siebie i maluszka, szczególnie, jak się żle czujesz.
Proszę bzrdzo, przykład Żgutka, leży do góry brzuszkiem i jest coraz lepiej:-) Widzisz, warto było zostać w domu, bo dolegliwości ustępują, a i Ty dzięki temu będziesz spokojniejsza.
Dzień dobry;-) Patrycja wszystko wskazuje na to, że musimy mieć na wątku Żyrafa !!! Dziewczynki , która miała problem z imieniem???:-) Żgutek, leż !!!! Bo jak My wszystkie do Ciebie wpadniemy to nie będzie miło Przywiążemy Cię do kanapy Anulka ty też miałaś odpoczywać, a nie szaleć z prasowaniem !!!!! Niezdyscyplinowane ciężarne
My wcinamy śniadanko i pędzimy na targ po owoce i warzywa bo mam deficyt, a potem 3 prania i dużooo pudeł z książkami do rozpakowania.
Dziewczynki moje kochane no grzeczna jestem bardzo, pranie tez bym wstawila ale to jak poleze sobie tez umyje naczynia bo wczoraj niestety nic nie zrobilam ale z przerwami bede ogarniac w domu. Przywiązywać do kanapy no no niczym w Greyu taki pokój tortur ha ha, tylko bez seksu ha ha
Jutro tez na spokojnie, do pracy pewnie pójdę a wieczorem do lekarza dam znac co i jak ale jestem dobrej mysli nie nakrecam się już, napisalyscie mi że też niektóre miały takie objawy więc głowa czysta się zrobiła.