reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Patrycja, widziałam tę listę jak szukaliśmy imienia dla naszego Olka :)
Żgutek nie kombinuj tylko odpoczywaj! Bo przyjmiesz kopniaka gołębiem :)

Ja połówkowe mam 30 października, czyli dokładnie w połowie 20 tc :) zapisałam się już, ale jeszcze nie mam skierowania. Do mojej pani doktor idę 8.10 więc wtedy wezmę od niej skierowanie.

Witamy się dzisiaj z lekkim zawrotem głowy od rana. Chyba znowu cukier spadł. Jutro kontaktuję się telefonicznie z lekarzem i dam znać, że chcę jednak to zwolnienie. Od przyszłego tygodnia prawdopodobnie też będę leżeć od rana na kanapie i myśleć, co zrobić ze sobą. Pranie, sprzątanie, obiad, jakoś wypełnię czas :)
Miłego dnia!

Ana, trzeba dbać o siebie i maluszka, szczególnie, jak się żle czujesz.
Proszę bzrdzo, przykład Żgutka, leży do góry brzuszkiem i jest coraz lepiej:-) Widzisz, warto było zostać w domu, bo dolegliwości ustępują, a i Ty dzięki temu będziesz spokojniejsza.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry;-)
Patrycja wszystko wskazuje na to, że musimy mieć na wątku Żyrafa !!!:laugh2::laugh2: Dziewczynki , która miała problem z imieniem???:-)
Żgutek, leż !!!! Bo jak My wszystkie do Ciebie wpadniemy to nie będzie miło:-D Przywiążemy Cię do kanapy:-p
Anulka ty też miałaś odpoczywać, a nie szaleć z prasowaniem !!!!! Niezdyscyplinowane ciężarne
My wcinamy śniadanko i pędzimy na targ po owoce i warzywa bo mam deficyt, a potem 3 prania i dużooo pudeł z książkami do rozpakowania.

reklama
Dziewczynki moje kochane no grzeczna jestem bardzo, pranie tez bym wstawila ale to jak poleze sobie tez umyje naczynia bo wczoraj niestety nic nie zrobilam ale z przerwami bede ogarniac w domu. Przywiązywać do kanapy no no niczym w Greyu taki pokój tortur ha ha, tylko bez seksu ha ha

Jutro tez na spokojnie, do pracy pewnie pójdę a wieczorem do lekarza dam znac co i jak ale jestem dobrej mysli nie nakrecam się już, napisalyscie mi że też niektóre miały takie objawy więc głowa czysta się zrobiła.

Ana właśnie wypoczywaj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry