Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja dopiero wróciłam do domu jak zwykle od 8 rano na nogach Padam
Dziewczyny tez wam zazdroszcze ruchów dzidzi jestem w pierwszej ciaży i w sumie nie wiem czego mam sie spodziewac ale chyba jeszcze u mnie jest za wczesnie☺
Dziękuję za miłe przyjęcie:-) przed chwilą do listy dopisana i z regulaminem zapoznana
Dzis mialam wizytę i dzidzia rośnie jak na drożdżach) gin pytal czy nie zastanawiam się nad cc bo dzidzia jego zdaniem bedzie duża... no ale jeszcze jest troche czasu na myślenie
Ja ruchy czuje juz od tygodnia i z każdym dniem są coraz bardziej "śmiałe" fajne to uczucie bo w końcu się wie że ktoś tam mieszka;-)
Uciekam spac bo jutro o 6 do pracy trzeba się zwlec z łóżka
Dobranoc wszystkim i udanych wizyt dla wizytujacych jutro.
Kradz my na początku wstawimy kołyskę do nas. Znajomi mają nam pożyczyć. Do pokoiku chcę łóżeczko , ale pewnie kupimy je dopiero przy wyprowadzce Bąbelka do siebie. Najważniejsza jest dla mnie komoda z przewijakiem. Kupiliśmy wielką szafę, ale całą już praktycznie zapakowałam. Myślę o zasłonach i literach z imieniem na ścianę.
Mam nadzieję, że jeszcze przysnę, bo ok. 10 jedziemy na działkę.