• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2015

margerrita mój mąż przyjeżdża do mnie raz na miesiąc na tydzien. Teraz przyjedzie na Wszystkich świętych.

kradz,KasikP dziękuję za wsparcie :-)

Ja na szczęście w nocy dobrze śpie. Jakoś nigdy nie miałam z tym problemów.

Miłego dnia :-)

reklama
Ewa, przepiękne ciuszki! :tak:

Patrycja, rewelacyjny zestaw jak za taką cenę. leżaczek widzę fisher price, więc na pewno spełni oczekiwania. Ja uwielbiam zabawki drewniane. Sa piękne i długowieczne :-D

Konawalinka, CN Kopernik jest super, nawet ja się tam świetnie bawiłam :-) Zdrówka dla synka!

Heven, a jakbyś ich zaangażowała w jakieś prace hmmm może kuchenne? Jakie wspólne robienie pizzy, albo coś innego co się dłużej robi w kuchni? Bo na bajki to faktycznie za "dorosłe" towarzystwo już. Chyba, że jakiś fajny film. Najlepiej całą serię Harrego Pottera :-D:-D:-D
I trzymam &&&, na pewno wszystko jest ok z Dzidzią. :tak:

Ana, u mnie tez brzuszek rośnie na raty, albo w tydzień sporo, a potem przez dwa kolejne tygodnie nic. Na pewnoe wszystko jest ok, nie martw się :-)

Ja połówkowe u swojego gina mam 24.10, ale jutro idę na konsultacje u innego. Już się nie mogę doczekać.:tak:

Wszystkie trzy elementy zestawu : mata, karuzela i leżaczek są fisher price. W sumie jakoś inne firmy zupełnie nie biorę pod uwagę. Cena była tak okazyjna, że żal było nie kupić. Ehhh gdzie ten kurier! Ciekawość mnie zżera.

Konwalianka mi też się podobało w Koperniku :D Byliśmy tam kiedyś na randce :P

Micela mata super!

Dzień dobry w południe :):)

My dziś pospalismy do 10:30 ale za to nad ranem miałam 2 godzinną przerwę w spaniu :)
A jak ja nie śpię to mój W też nie może :-D

Iman kochana wiem co czujesz. Ja od środy zostaję znowu sama na caaaały miesiąc..... Ale twarde baby jesteśmy
więc jakoś zniesiemy te rozłąki :):)

Kasikz kciuki za wizytę :)

Dziewczynki super zakupy zrobiłyście :) Ja jeszcze czekam ale dostałam mnóstwo ciuszków dla dziewczynki
od przyszłej szwagierki więc....Lila czekamy na Ciebie :):)
U nas własnie mały remont czyli przygotowania pokoju dla dzidzi :)
A w przyszłym tygodniu wizyta więc może w końcu poznam swojego małego lokatora :)

Miłego dnia kochane Bez nerwów za to z mnóstwem uśmiechu :)

Margerrita pominęłam Twój wpis! Wybacz;)
Super mata! Wlasnie nie podobałaby mi się jakbyś chciała chłopakowi różowa zaproponować haha a tak jest ładna, kolorowa:)
Ja będę musiała chyba dokupić zawieszki, bo jest tylko tyle co na zdjęciu.

Hej dziewczynki widzę szał na zakupy u nas na forum nastał :-) super :-)
Ja jeszcze bastuje po tych moich przejściach chyba się jeszcze wstrzymam ale za dużo rzeczy mi nie brakuje bo bratowa nam da po małym prawie wszystko o ma roczek wiec wszystko odziedzicze :-) u nas świeci słoneczko i jest bardzo ciepło wiec można iść na spacer :-).
Miłego dnia kochane

reklama
Margerrita dzięki za radę :) będę polować!
Karola my niestety nie mamy takich małych dzieciaków wsród rodziny i znajomych. Tylko jedną małą Zosię po niej wpadnie mam kołyska i może cos jeszcze:) w związku z tym muszę kupować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry