KRROPELKA
Fanka BB :)
Xenian no ja wiem, ze roznie bywa. nietylko kazda kobieta ma inaczej to jeszcze kazdy porod tej samej kobiety moze byc inny. wiec ja, pomomo, ze bede rodzic drugi raz, tez nie wiem co mnie czeka i jak to bedzie wygladac tym razem. drugi porod nie musi byc latwiejszy. ciagle usiluje sie pocieszac, ze moja mama urodzila 4 dzieci i wszytskie porody miala sprawne
.
a tak w ogole dziecwyznki wiedzialyscie, ze istnieje cos takiego jak podpaska, ktora wyczuwa saczace sie wody plodowe i barwi sie wtedy na niebiesko??? co to ludzie nie wymysla. niedawno wyslalam mojego M do apteki i mial kupic miedzy innymi jakies podpaski po porodzie. wyslal mi zdjecie polki z produktami zwiazanymi z ciaza z dzieckiem. wypatrzylam tam podpaski firmy, ktora produkuje testy ciazowe. kazalam mu przeczytac co jest napisane na opakowaniu. a tam taka rewelacja
. jakos nie do konca wyobrazam sobie stosowanie tego produktu. bo co? mam se wsadzic te podpaske i chodzic z nia przez 2 tyg przed data porodu? a potem dluzej jak nadal nie urodze?
zreszta u mnie wody odeszly podczas porodu w szpitalu i nawet nie wiem kiedy.
no, ale pisze to tylko jako ciekawostke.
.a tak w ogole dziecwyznki wiedzialyscie, ze istnieje cos takiego jak podpaska, ktora wyczuwa saczace sie wody plodowe i barwi sie wtedy na niebiesko??? co to ludzie nie wymysla. niedawno wyslalam mojego M do apteki i mial kupic miedzy innymi jakies podpaski po porodzie. wyslal mi zdjecie polki z produktami zwiazanymi z ciaza z dzieckiem. wypatrzylam tam podpaski firmy, ktora produkuje testy ciazowe. kazalam mu przeczytac co jest napisane na opakowaniu. a tam taka rewelacja
. jakos nie do konca wyobrazam sobie stosowanie tego produktu. bo co? mam se wsadzic te podpaske i chodzic z nia przez 2 tyg przed data porodu? a potem dluzej jak nadal nie urodze?zreszta u mnie wody odeszly podczas porodu w szpitalu i nawet nie wiem kiedy.
no, ale pisze to tylko jako ciekawostke.

Wizyte mialam miec o 13:30 a przyjeli mnie dopiero o 14:50
glodna i wsciekla juz tam siedzialam jak osa normalnie,dobrze ze jakiegos batonika mialam to go zjadlam ale jak skonczylam to zaraz w szpitalnej kawiarence zakupilam jakies kanapki bo chyba bym do domu nie doszla