reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2015

konwalianka[/B], masz leakrza gdzeis w okolicy? w piasecznei bedziesz rodzić?:blink:
raczej nie w piasecznie.. poprzednio rodziłam w Instytucie, lekarza mam stamtąd, a ze jechałam 3 tygodnie przed terminem to tym bardziej..nie wiem jak teraz, ale jak byłam w Piasecznie się dowiadywać, to oni tylko domoszone i naturalne porody przyjmowali, oczywiscie robili cesarki, ale jak było coś nie tak..a ja też chciałam mieć oddział neontologiczny w szpitalu..a Ty gdzie planujesz?

reklama
Ja zachcianek specjalnych nie mam, ale zauważyłam że zaczyna mnie bardziej ciągnąć do kwaśnego, a ograniczyłam słodkie.

Z@t - ja złapałam przed weekendem przeziębienie (katar i gardło). Internista na konsultacji kazał mi kupić sobie Uniben, sól do płukania nosa oraz Glimbax. Jak w domu zaczęłam czytać ulotki to z tej trójki wykopałam Glimbax bo pisało w ulotce że kobiety w ciąży nie powinny go zażywać...

Agamaja na niedoczynność leczę się 3 lata. Biorę Euthyrox. Obecna moja dawka, którą miałam podniesioną kilka dni temu ze względu na ciążę to N137. Zawsze miałam huśtawkę TSH.

Co do zachcianek.....to rozumiem że w takim razie wszystko może się zmienic.....no to ufff......całe szczęście :-)
Chociaż mąż i tak cały czas mówi że będzie chłopak, bo tak czuje i już :-p

Dziewczyny pisałam posta ze 20 minut, wszystkim Wam ładnie odpisalam, żeby sie bardziej zintegrować. I... Skasował sie.... Buuuuu...... Nie mam siły juz drugi raz pisać, jutro spróbuje.

W każdym razie gratuluje wszystki udanych wizyt, tym które czekają na wizyte &&&&&&&. Sciskam Was na dobranoc.

Zot skoro lekarz przepisal macmiror uznal widocznie ze korzysci z leczenia przewyzszaja ryzyka. Jesli ifasz swojemu lekarzowi to git. A na ci przepisal na jakas bakterie?

Hej dziewczyny :) trzymam kciuki za wszystkie nadchodzace wizyty i gratuluje tych odbytych !! Na pewno bedzie wszystko super i beda serducha !! Moj brzuch to jakis dramat, nie wiem czy to przez wdzecia zaparcia czy co...No i juz mnie dopadaja mdlosci, najwieksze zaraz po przebudzeniu... :( ale obylo sie bez spotkan z porcelana :)

hej
u nas ciężka nocka- młodszej idą ząbki :no:

poza tym, dziś mam wizytę o 18 i "lekko" się stresuję

ja mam czutkę, że będzie u nas kolejna baba :-)

miłego dnia!!!

Princesssara ja na przeziebienie kupilam *spam* w syropie i tabl do ssania sa tam same naturalne skladniki wiec jak najbarzoej dozwolone w ciazy...wiadonona wieksza chorobe srednio pomiga ale na przeziebienie jak najbardziej..

Czuje ze bede dziewucha ale w pierwssej ciazy bylam pewna ze bedzie dziewczynka a urodzil sie synus;)wiec chyba jestem kiepska w przeczuwaniu;)ale rzeczywiscie czuje sie inazej niz w pierwszej ciazy...

Zlekami trzeba uwazac bo lekarz to tylko czlowiek i tez moze sie pomylic zawsze warto czytac upotke a i nawet w tej sytuacji poszperac w necie.

Gratuluje serduszek;) u nas lepiej juz z uszami a wizyta za tydzień jakoś zleci:) ja mam wymioty głownie po wzięciu tablek witamin jakoś mi nie podpasowaly ale trudno , wymiennie jak będzie wszystko dobrze z kruszyna . mam nadzieje ze u nas tym razem dziewczynka ale nie ważne co byle było zdrowe.

reklama
ja mam dwie dziewczynki a w każdej ciąży czułam się inaczej, takze nie ma reguły
tak samo z tymi smakami i zachciankami- pic na wodę

Do góry