reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Nie wiem czy to wina pogody, ale od wczoraj mi słabo. Prawie zemdlałam przy patelni. Dobrze, że już za tydzień wizyta. Dłuży się strasznie te 5 tyg.

Ewa, ja mam dziś głowę taaaaaką ciężką, a dużo pracy przy komputerze. Myślę, że pogoda może mieć coś z tym wspólnego. No i z tego, co pamiętam, to miałaś średnią noc, prawda? Trzymaj się! :blink:

Ja tez dzis nieszczegolnie sie czuję. :( mdli mnie boli mnie brzuch chce mi sie spać. A juz myslalam ze powoli mi lepiej.

Syn mnie dzis rozczulil w sklepie jak chcial kupic słoiczek z jedzeniem dla dzidziusia jak kupowalam mu bobo frut.

Cholera kupilam sobie heebatke z herbapolu i jest owoc maliny. Ale chyba ok? To z lisci nam nie wolno no chyba ze na przyspieszenie rozwiązania? Juz nie pamietam wie ktoras?

Sealpup, zgadza się. Chodzi o liście malin, a nie owoce, więc spokojnie.
Jutro od koleżanki dostanę dwie pary spodni na wczesną ciążę. Czarne dżinsy i bojówki. Super, bo spodni akurat żadnych nie mam.

I właśnie wygrałam 3 aukcje na allegro:-)

Ostatnia edycja:
Sunajka i Anulka dzieki bo mnie to juz na mozg padło. :) kupilam ziolowo owocowa bo moja angielska (tak przyjezdzam ze swoją herbata...) mi nie smakuje. Inna woda. A zurawinowa jest cudna.

Ja nie lubię herbat malinowych i żadnych, które mają w składzie malinę. Lubię białą liptona z granatem, vitaxu graphefruit i pomarańcza oraz teekane orange. To moje trzy farorytki herbaciane. Czernej nie pijam od lat, bo nie lubię smaku czarnej herbaty. I bardzo mnie wysusza.

reklama
Anulka , ale szalejesz ja jeszcze nic nie mam. Choć powoli by się przydały ciuszki, wczoraj szłam w odpiętych spodniach na spacer, niby się dopnę , ale po dłuższej chwili ciśnie.
micela pochwal się aplikacją plissssssssssss:-)

Do góry