reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2015

Witam Was Kobietki marcóweczki:-)
Dołączam i ja do Was:-)
Mieszkam w Wiedniu, jest któraś może i stąd:-)?
Pozdrawiam Was wszystkie i dobrego dzionka życzę!

reklama
witaj anet:) gratuluję
Zapraszamy rozgość się, dopisz do listy marcóweczek i pisz pisz i pisz :-)
Ale nam się nowe marcóweczki sypią cóż za urodzaj super

Natalio gratuluję piąteczki, jeszcze nie zdążyłam i oczywiście kup sobie prezent z okazji super obrony, należy Ci się i jak :-):happy2:

Witajcie nowe marcóweczki:-) Będzie tłoczno na porodówkach, ha, ha:-)

Ja na odbiór pappa dostałam karteczkę i ktokolwiek może odebrać - oby z karteczką.
Coś się chmurzy za oknem... A było tak ładnie rano...

Witajcie z rana dziewczyny:) u mnie tak wygląda rozruch, że 11 godzina! tracę orientację przez to leżenie... dziękuję wam za miłe powitanie! ostatnią ciązę też całą przeleżałam i ratowało mnie forum na BB i wsparcie innych dziewczyn. czytam o waszych bólach głowy, nie przespanych nocach, wizytach i spóźnieniach do pracy, spacerach... ech... czy któraś też jest leżąca? muszę pokonywać samą siebie, moją psychikę wystawiam na próbę każdego dnia i szukam pokładów siły by to wszystko znieść:) jest dobrze:) na szczęście mam mocny charakter i mimo początkowego braku wsparcia rodziców musiałam iść do przodu. niektórzy zwyczajnie chyba wstydzą się tego że można posiadać więcej niż 2 dzieci:) na szczęście nasze decyzje były przegadane już dawno i to mąż dał mi wsparcie podczas gdy ja ryczałam że nie dam rady:)
Zatem witajcie jeszcze raz, będzie nam tu wesoło:)

Zapisana;-)
Kobietki jak tam w Pl miałyscie te badania na przeziernosc karkową refundowane czy prywatnie? Zastanawiam się nad tym video e 3D dzidziusia... ale raczej w Pl bo tu ceny z kosmosu;-) fajnie byłoby mieć taką pamiątkę:-) ..a Wy jak będziecie a może już robiłyscie to?
Pozdrawiam!

Kartagina bardzo dobrze ze sie zdecydowaliscie :). Zawsze bylam zdania ze jesli warunki finansowe pozwalaja to fajnie jest miec gromadke dzieci :) dasz rade :). Zaraz beda swieta a potem MARZEC :))

Micela dzięki!
warunki mamy całkiem całkiem- chociażby takie że jestem płodna jak królik:) zachce mi się i mam ciążę, hihi:) z terminem róznie, podejrzewam że urodzę w lutym a nie w marcu- chciałabym dopierow lutym bo te moje ciąże jakieś kruche... już 2 Aniołki mamy...

Anet u nas to badanie robią na wizycie, przezierność to pierwsze większe badanie na usg ( u naszego maluszka wyszło ok, miałam tydz temu) a 3D płatne ale nie jest źle z cenami 200-300zl. mój dr ma w gabinecie super usg i z każdego robi mi ujęcie 3D twarzyczki. chodzę prywatnie, więc może dlatego, ale i tak jest przemiły i prowadzi mi już 3 ciążę.

Dzięki Kartagina:-) gratuluję 3 ciąży:-) zdrówka i mimo wszystko dobrego samopoczucia życzę!
...a no tak prywatnie...rozumie.. u nas w szpitalu robią w którym jestem zapisana. miałam też w tamtym tygodniu i wszystko ok:-D Gin tez ma dobry sprzęt ale mimo to trzeba się zgłosić do szpitala a później jeszcze na to usg organów czy jak to się nazywa;-) kasa chorych oczywiście płaci:-)
Jutro mam wizytę u gin także jeszcze jej popytam jak z tym 3D:-)

Witam wszystkie mamusie marcowe :-)

Późno do Was dołączam, mimo że podczytuje praktycznie od samego początku powstania wątku marcowego.

Trochę o mnie na innych wątkach.
Mam nadzieję ze przyjmiecie mnie do siebie?

miłego dnia wszystkim :-)

reklama
Do góry