Z@t faktycznia Twoja coreczka ma stopke nie od parady. moj Filip skonczyl 6 lat a stope ma 29-30. no moze bardziej 30, ale to zalezy od firmy. ale w sumie nie ma po kim miec wielkiej stopy. moj ex mial tylko 175 i stope 43. za to ja mimo wzrostu 178 mam stope 39 w porywach do 40.
no. ale moj M ma praiwe 2 metry wzrostu a stopke rzmiar 47. wiec spodziewam sie, ze Teos wyrosnie i stopa tez szybko przesxignie Filipka.
jak tak piszecie o wagach Maluszkow to zaczynam sie obawiac, ze to co polozna okreslila jako "akurat" waga niekoniecznie to oznacza. oby sie nie mylila, bo boje sie rodzic wielkoluda. marzy mi sie porod co najmniej tydzien przed czasem i niech Teos wtedy rosnie i tyje.
nie mam porownania, ale urodzilam Filioa, ktory wazyl 3000g i mial 48 cm. i tak jakos wolalabym by Teos nie byl duzo wiekszy.
a u nas za oknem znow wichura. slonca nie ma a na 11 az do nocy planowany jest deszcz. wuec uroczo...
za to ja dzis piore w duzej pralni. zarezerwowalam ja 8-14, ale potem byla wolna wiec przrlozylam kluczyc do 20. jutro mialam w malej oralni poprac spiworki, kombinezonu i kocyki, ale jak tak upiore dzis w duzej. latwiej tam wysuszyc, bo sa dwa spore pokoje suszace z goracaym nawiewem. no nic. timer mnie wzywa do pralni.
takie pranie to istny fitness. z 3 pietra na dol, blok obok i piwnica. a programybw pralce trwaja kolo 30-40 min wiec co tyle biegam oproznic dwie wielkie przemyslowe pralni, powiesic i wstawic nowe.