reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti! Ty to masz te sny! A tak zapytam, a gdzie sie wybieralas, ze maz z mama mieliby wychowywac?

Fanti i Volka- przez urodziny Waszych pociech ciagle chodzi za mna tort!!!! :(
No właśnie miałam już nie żyć I Dlatego oni mieli się chłopakami zając.

A na tort zapraszam. zrobię specjalnie dla Ciebie.

Wczoraj z Olim oglądaliśmy kawałek programu filmu porody Na Polsat Cafe. I jeszcze bardziej się upewniłam że nie chcę naturalnie rodzic. A syn pyta "A ten tatuś po co tam jest czemu jej nie pomoże" :/

reklama
Witam sie i ja :)
Cocosh ja mam tak samo :) najlepiej żeby w płynie mi podawali a miałam taki okres ze potrafiłam rutinoscorbin przekroić na pół :D.

Ja też się nie dowiaduje :( bo mi nic nie mówi ale mam jutro wizytę żeby sprawdzić ta szyjke moja nieszczęsna :)

Miednica mnie nie boli Ale sól brzucha coraz częściej i to pewnie przez szyjke

Bursztynek NIE PRZYSZŁA ci*** byłam taka zla! Wszystkie plany przełożyłam żeby być w domu ...a tu dupa

Szybkie pytanie
W jakim proszku i płynie pierzecie pierwsze rzeczy.
Również zalezy mi by miały przyjemny zapach.

Bo popołudniu jade z synkiem na ciężarówki Coca Coli i zamierzam zrobic zakupy by zabrać się za ogarnianie.

Ona1227 ja na specjalne okazję robię taką fajną prostą a sycącą sałątkę:
kurczak ugotowany w kosteczke, białe winogrona i duużo zmielonych orzechów włoskich. Wszytsko wymieszane z majonezem. Pychota.

Cześć:)
Agiszonek - trzymaj się, jesteś pod dobrą opieką, wypoczywaj i staraj się nie stresować, trzymaj kciuki!
Isia - co do obecności męża przy CC, to wydaje mi się, że wszystko zależy od szpitala - ja miałam nieplanowane i mąż mógł być, trzeba było tylko dopłacić chyba 100 zł. Szybko przebrał się w ochronne ubranie i był przy mnie. Stał za parawanem po mojej stronie, więc nie widział cięcia. Jak mnie zszywali to dostał dzidziusia i czekał z nim na korytarzu:)

reklama
ISIA: jestem w szpitalu w Puławach. Średnio ale opieka miła i chyba dobrze mnie leczą. Wyciszyc chcę skurcze i pojadę do Lublina.
A ja na prenatalnych w 23 tyg też miałam wagę około 800gram. Ale teraz jest chyba ok bo piszecie podobnie. Mam zostac 2 dni na obserwacji...ale od kiedy ta obserwacja nie wiem. Zależy ile mi jeszcze leków podadzą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry