reklama

Marcowe mamy 2016

Witam
Wczoraj sie wynudzilam za wszystkie czasy :/ siedzenie calego dnia jest meczace, na dodatek musialam wziac 6 tab. magnezu. Malej sie strasznie nie podobalo bo sie tylko wypychala i rozciagala, no jak dla mnie to chyba w ogole nie spala. Ciagle czulam jak sie rusza. Dzisiaj odpoczywam i ona chyba tez, bo czasami da znac.

reklama
A ja wczoraj wzięłam 5 tabletek magne b6... położyłam się i skurcze mnie zaczęły łapać jak diabli... nawet w stopie i dużym palcu... nie umiałam się ułożyć:/ wzięłam kolejne 5 i chyba już ze zmęczenia zasnelam:(
Rano też wzięłam 5 tabletek, jak tylko wrócę do domu- jestem w przedszkolu to wezmę kolejne 5 tabletek :/
Nie wiem co się ze mną dzieje :(

On nie wie ze na forum siedzę :D tzn. Widzi ze czasami cos długiego piszę ale nic nie gada :p nawet nie pytał więc myślę ze nie ;)

Elisse meble maja przyjechać przyjechać piątek najpóźniej najpóźniej poniedziałek wiec muszę czekać :(
Ustepowalam miejsca starszej Pani która chciała cos z półki wziąść i odeszła kawałek a szła jakaś pinda i jak mi nie wydupila z barku aż uderzylam plecami w kosz taki z bulkami co stoją :/ aż mi się w głowie zakrecilo

A ja nie umie stwierdzić kiedy mam te skurcze czy wogole mam :( boje się ze nie zdaze kiedys zachamowac
Mnie to tylko kluje w dole tak jak igłą ktosby mnie dziobal
Ale dzisiaj mam mieć leniwy dzień i leze cały czas nie mamy pomysłu na obiad

I dalej nie mam wypłaty... miała być 10 i nie wiem co to za jaja robia

Młodamama jak to babka Cię uderzyła? Specjalnie/ przypadkiem? Opisz dokładnie, reakcja chłopa napawa optymizmem- chociaż raz się przydał :-D
Cień co do łóżkowych spraw nie wypowiem się czy lepiej, bo albo chłop mnie wnerwia swoim gderaniem starej kwoki i odechciewa się wszystkiego, albo obecność dziecka nieco stoi na przeszkodzie- odkąd oddaliśmy młodemu swoją sypialnię praktycznie zgilotynowaliśmy życie intymne :-pUkrwienie napewno jest większe, ale czy wpływa na doznania nie wiem :-p
cocosh na pewno wypróbuję sałatkę przy najbliższej okazji. jak myślisz lepsza wersja podstawowa czy urozmaicona tymi migdałami i ananasem?
Lilith miło się czyta, że kogoś jeszcze stać na takie odruchy dobroci i życzliwości :-)
fanti poniedziałek to chyba najgorszy dzień na załatwianie spraw urzędniczych i zdrowotnych, ja na glukozę wybieram się jakoś czwartek-piątek.

Arusiowa i góry pisałam żE ustepowalam miejsca Pani zeby wzięła produkt z półki a szła inna ktrej się chyba strasznie spieszylo a mój prawie bral bagietki jak ja wlecialam na ten kosz i ta baba do mnie ,uważaj jak lazisz' no i właściwie nic nie zdążyłam powiedzieć...
Bo zaraz mój do niej
,a Ty kurw*** jak lazisz?! Nie widzisz ze jest w ciąży! Po******o Cię wpychac na ludzi!'
Ona mu cos ze jest niewychowany żeby się do niej tak odzywać cos tam coś tam
I ze ona zadzwoni na policję o zniesławienie czy cos takiego haha
A on do niej
,a proszę bardzo niech Pani dzwoni ja zawioze dziewczynę zaraz do szpitala zbadaja ja (a mam taką kreske Na plecach odbita od tego kosza bo byłam w samej bluzce) i zobaczymy kto będzie miał większe problemy ! I pytał czy jak już zacznie dzwonić czy Ma jej podać nr. Swojej legitymacji z pracy'
Ale baba stwierdziła ze nie trzeba ze mnie przeprasza ze mnie uderzyla i właściwie tyle :D
A ja stałam jak wryta bo nigdy on nie podnosił głosu...az tak

Cień co do łóżka...to mi nic nie wolno więc nie wypowiadam się jak na razie :D

Młoda jak pisałam swoje wypociny to jeszcze nie widziałam twojego wpisu nade mną ;-)Dobrze dowalił babie, zuch chłop!!!! Niezmiennie mnie zadziwia jak bardzo bezczelni potrafią być ludzie... zamiast trochę pokory przeprosić to się jeszcze piekli i sprawą o znieważenie grozi...

Skurcze mialam już wcześniej lekkie ale nie zwracalam uwagi na nie. Ale w listopadzie na wizycie lekarz mi powiedzial ze nie powinny byc częstsze niz dwa na godzinę. Juz jak wracalam od niego mialam 6-7 w ciagu godziny ale pezeszlo. To takie twardnienie brzucha. Ale we czwartekwiwieczorem polozylam się z bolem brzucha a w piątek juz mnie wyraznie pobolewal ale bylam.na basenie i na wycieczce bo kolezanka przyjechała. A w sobote bylismy w Kazimierzu i po powrocie wyraznie brzuch bolal i twardnial co jakiś czas. Położyłam sie i patrzylam na zegarek. Najpierw co 7min potem co 5, 3. I lekko podczas skurczu bolało. Musialam usiąść za kazdym razem.

reklama
Takie twardnienie jest normalne w naszym okresie. Ale jak was zacznie pobolewac albo twardniec częściej niz 3razy w ciagu godziny to idzcie do lekarza. Ze mną na sali lezy dziewczyna ktora się dobrze czula nicnjej nie bylo a na wizycie okazalo sie że wogole szyjki nie ma. I krążek musiala mieć włożony. Jest w 31 tyg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry