Fanti, że tak to ujmę- doskonały wybór ;-) z tym imieniem. Na tyle doskonały że do dnia dzisiejszego nie wymyslilismy z tatusiem innego równie dobrego dla drugiego syna

tylko ostrzegam ze Arki to straszne łobuziaki
Agiszonek podziwiam ze z takim stoickim spokojem piszesz o swoim lądowaniu w szpitalu :-( trzymam kciuki żeby lekarze wyprowadzili was na prostą! Pisz koniecznie jak sytuacja i rokowania! Wierze ze wyjedziecie z sytuacji obronną ręką i jeszcze sobie 3 miechy z brzuszkiem posmigasz ;-)
Isia pytałaś kilkaset postów wcześniej czy orientowalam się czy w ciąży można na termy ;-) nie orientowalam się i nie mam zamiaru dążyć tematu, bo na bank trafie gdzieś na info ze nie można

jeśli już tam dotrę to żadna siła mnie nie powstrzyma

"twój" hotel nieźle zaporową cenę zarzucił... My jedziemy na zwykłą kwaterę z własnym wyżywieniem, same noclegi 60zl/os, ale jak wyszuliwalam teraz na booking to wyskakują oferty za 16-20 tysięcy 5 noclegów dla 2 dorosłych+1 dziecko. Masakra! Nawet jesli kiedykolwiek w życiu byłoby mnie na to stać to w te miejsce pojechałabym w jakąś wypasioną egzotykę.
Pracowite weekendy u wszystkich patrze, u nas tylko jazda na szmacie i dziś pierniczki. Debiut. Ciekawe czy okażą się zjadliwe
Spadam lulu, za 7 h pobudka do roboty