reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Agiszonek, trzymaj się tam ciepło a Wasz Adaś niech sobie spokojnie dojrzewa ;)
Ale masz rację, że uzalanie nic nie da... ja też mam takie podejście jak Ty... będzie dobrze i koniec!

Co do wagi mojego Dzidziusia to niestety nie pomogę Ci bo ani razu nie usłyszałam od mojej lekarki ile waży mój dzieciak;) w piątek wieczorem idę na usg to mogę dać Ci znać ile waży:) jak tylko się dowiem hihi

U nas waga marna w porównaniu z dziećmi tu na bb bo w 23 tygodniu było 800g a zaraz barbra podała wtedy ponad 1400 chyba , i zaraz wszystkie podawały tu ponad 1000,

A jeszcze odnośnie mojego snu to jednego byłam w nim pewna że jeden będzie Patryk A drugi Arek.

Teraz dopiero nadrobilam tyle się rozpisalyscie.
Agiszonek trzymam kciuki za Was .Ja przy drugiej corce tez mialam małowodzie.Pewnie sprawdza czy wody sie nie sączą.
Musi byc dobrze i tego sie trzymajmy .
Fanti super imię dla maluszka .Ja tez zawsze wybieram takie ktore mi sie dobrze kojarzą .
Dzis robie bograczyk na jutro bo mama z corka przyjezdzaja . A jak polezy jeden dzien to lepiej przejdzie wszystkim i bedzie smaczniejszy.Beda poznym popoludniem albo wieczorkiem wiec cos na cieplo sie przyda .
Wstalam o 5 dzis jak moj do pracy wstawal .Mala juz tez poszla do szkoly wiec pewnie jeszcze jakas drzemka bedzie .
Cos slaby apetyt mam ostatnio .Na kolacje zazwyczaj zjadam owoce i na tym koniec .W ciagu dnia tez slabo . Ale jakos nie chxe mi sie jesc

Hej.

Agiszonek trzymam kciuki,żeby skurcze sie juz nie pojawiały i było wszystko dobrze!

Moje ma zważyć i zmierzyć w czwartek na wizycie więc dam znać:)

Mi dzisiaj ma dojść łóżeczko bo zamówiłam,ale złożymy je jakoś w lutym pewnie dopiero:)

Moje małe chyba zmieniło pozycje,taka mam nadzieje,bo jak lezy jak lezało to pewnie dalej płci nie poznam,ale mam od wczoraj fale na brzuchu i górka na górce tak wypycha,do tej pory takie spokojne a wczoraj nagrałam na aparat i musiałam skonczy cbo sie zaczelam smiac:) cudaki małe:)

Dziewczyny?tak inny temat macie jakies przepisy na dobre sałatki ,albo przystawki na zimno?27 mam urodziny,wypadaja w niedziele w dodatku poprzedza je dwa dni swiat i zamknietych sklepów,wiec musze cos naszykować w sama niedziele i na szczepana wieczorem;/

Agiszonek trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze!!!
Fanti Ty to jak zawsze masz ciekawe sny!!! Blizniaki powiadasz....
a mam pytanko czy Was tez moze boli miednica? Bo ja ja czuje przy kazdym ruchu i boje sie że Artur juz sie ustawia w kanale rodnym.
ARKI to fajne chłopaki :)
Jesli chodzi o wage to wszystko sie okaze jak juz urodziny maluszki. np. W 27 tyg u mnie Artur mial 850 i podobno duzy wiec co lekarz to inne opinie itd. Ja niestety juz sie nie dowiem wagi az do porodu

reklama
Agiszonek! Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka! Oby wszystko dobrze sie skonczylo i bys zostala ta marcowa mamusia:)))
Co do wagi- moja Zuzia w 28t5d wazyla 1140. ;)

Fanti! Ty to masz te sny! A tak zapytam, a gdzie sie wybieralas, ze maz z mama mieliby wychowywac?

Mloda mama! Czekamy na zdj jak juz sie urzadzicie choc troszke :) i pamietaj by sie nie przemeczac.
Jak tam po ogladaniu mieszkania? Czepiala sie babeczka, ze nie jest wysprzatane na tip top?

Cocosh- tez mialam problem z tabletkami... Nawet folic przez gardlo mi nie przechodzil... Jednak 29 tyg zrobilo swoje i lykam teraz 6 tabletek na raz w roznych rozmiarach [emoji12]

Fanti i Volka- przez urodziny Waszych pociech ciagle chodzi za mna tort!!!! :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry