U
użytkownik 159186
Gość
90 na 120
Miałam taką dla dyna i teraz tez.
Miałam taką dla dyna i teraz tez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CRP moze byc podwyzszone nawet przy bólu zeba czy katarze.Fanti popraw mnie jak cos zle napisalamale tak cos pamiętam bo moja byla tesciowa pracowala w labolatorium

[/FONT]
Lewusek dokładnie! Białko C-reaktywne zwane CRP jest wskaźnikiem stanu zapalnego. Badanie CRP wykonuje się u pacjentów u których podejrzewa się stan zapalny (infekcje pasożytnicze, grzybicze, wirusowe, bakteryjne
Kustronka dbaj o siebie i może olej już pracę skoro masz L4
Agiszonek co nic nie piszesz po dzisiejszym USG? Jakie rokowania.. idziesz do domu??
Zgadzam się z Manką i Cocosh.. niestety.. ale i po części rozumiem Młodąmamę.. teraz nie bardzo ma wyjście.. bo co odejść? Gdzie? Za co? Zostać? ok ale jak go zmienić? Niestety to mało realne.. i trzeba by było mieć mocny charakter.. a z tego co wnioskuję on ma mocniejszy...
Nie wierzę za bardzo że do niego nie dociera.. jak Manka pisała.. tym bardziej powinien być i dbać o swoją kobietę.. ale że tak powiem "Gliniarz się nie ugnie dla baby"
A mam pytanie do dziewczyn z cukrzycą ciążową.. Chrobek i misssoni jeśli dobrze pamiętam.. czy przed wprowadzeniem diety miałyście jakieś objawy? zmęczenie ? Ja jak zjem obiad to padam.. muszę się raz dziennie zdrzemnąć.. i wkręcam sobie że mam cukrzycę ciążową.. rano męczy mnie taki głód że nie wiem jak ja na czczo do lab dojadę..![]()