Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a teraz znow będę sie denerwowac czy jest wszystko ok i martwie sie ze nie mam zadnych wynikow zrobionych i nie wiem czy na wlasna reke je zrobic? Samanie wiem nawet dokladnie jakie. I jeszcze ten upal..... w domu mam 30 st (uroki mieszkania na poddaszu)Duncia, Milagros, będzie dobrze, trzymam kciukia nie dostałyście nic na podtrzymanie?
Z tymi objawami u mnie to tez jest tak że jednego dnia są silniejsze drugiego słabsze, narazie minął mi wstręt do niektórych wędlin, ale za to nie mogę już sera żółtego. Najbardziej smakuje mi grillowana cukiniai pieczone ziemniaczki
Objawy które są cały czas to bolące piersi (szczególnie po nocy) i zmęczenie..Mdłości nieco przeszły, chociaż potrafią się pojawić w najmniej spodziewanym momencie i na pewno nie rano.
Jak jutro beta wyjdzie ładna mam brać duphaston. Na razie lekarz nie widzi potrzeby. Ocenil ta ciążę na bardzo mała bardzo wczesną. Dzis mam 5t6d a wg niego jest sporo mniej. Ja sama cos czulam ze za mały ten zarodek.Duncia, Milagros, będzie dobrze, trzymam kciukia nie dostałyście nic na podtrzymanie?
Z tymi objawami u mnie to tez jest tak że jednego dnia są silniejsze drugiego słabsze, narazie minął mi wstręt do niektórych wędlin, ale za to nie mogę już sera żółtego. Najbardziej smakuje mi grillowana cukiniai pieczone ziemniaczki
Objawy które są cały czas to bolące piersi (szczególnie po nocy) i zmęczenie..Mdłości nieco przeszły, chociaż potrafią się pojawić w najmniej spodziewanym momencie i na pewno nie rano.
nawet wiatrak rady nie dawałKate możesz kupić sobie taki wolnostojacy klimatyzator do pokoju koszt 500 do 1000 zl. Natomiast jakbyś chciała taki poważny klimakowektor jak w sklepach to już dużo więcej. On potrzebuje jednostki zew. I rury wyciagnietej na zewnatrz. Także lekkie przebicie przez ścianę. Da się zrobićMilagros teź sie zastanawialam nad klima ale nie wczyyywalam sie i nie wiem jak jesli chodzi o koszty, mozliwosc montazu na budynku... daj znac jak cos wiesz na ten temat