Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
roxi! trzymaj sie!! w krótce pojawi się znów piekna i zdrowa fasolka!! trzymam kciuki!! przykro mi
Chrobek z wielką chęcią moi rodzice mieszkają na skarpie
Dziękuję dziewczyny. Ja też mam nadzieję że niedługo będę mogła się pochwalić dwoma kreseczkami a potem piękną fasolką. Życzę żeby wam fasolki rosły zdrowe i silne i żeby serduszka mocno biły :-*
powiem wam ze w pierwszej ciazy wszystko robiłam na luzie a tu ciagle mam jakieś obawy i strachy tym bardziej ze jakby nie patrzec wpadka 2 tygodnie temu na urodzinach wypilam 4 kieliszki wódki, gdzieś się jakiś radler trafił albo kieliszek białego wina... i jeszcze jakis tydzien temu w mezem cwiczylismy K1 i dostałam w brzuch bo nie zdazyłam napiąć mięśni nosz wiem głupia jestem... ale po prostu ciągle myśle o tych rzeczach no i kwas foliowy przeciez się nie przygotowywałam do tej ciąży nic nie brałam, dzis o 14 sie dowiemy co i jak.
Ironia trzymam kciuki. Ja lekarzowi mówiłam ze w pierwszych tygodniach byłam na imprezie potem miałam remont i dużo dzwigalam i w ogóle się nie oszczedzalam. Lekarz powiedział ze w pierwszych 3-5 tyg ciaza sama się chroni i nie ma obaw