• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Aha i właściwie to jedziemy do kina na tego pitbulla w końcu! Ale na 20 :D mam nadzieję ze się nie zawiode...
Zjadłam spagetti znowu... wypilam sok z malin mała dostała czkawki jej przeszło a teraz ja mam :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja dziś naleśniki robię z drzemem truskawkowym i ogorkowa będzie bo teściowa w nocy do sanatorium jedzie i wraca 20 kazała Grzesiowi poczekać na nią hehe :) więc dla mnie dziś ogorkowa zrobiła :)

Ja wlasnie wrocilam od poloznej i jednak to nie byla wizyta jak wszystkie inne.
Pierwsze co to byla inna polozna. Fajniejsza i w ogole od razu mi sie spodobala :) Zaczela sprawdzac mocz, cisnienie, wszystko ok. A pozniej mierzyla mi brzuch, sprawdzala rekami, ugniatala i powiedziala, ze lezy glowka w dol (z reszta czuje kopniaki w zebra wiec chyba ma racje) no i jeszcze, ze uwaza ze za male jest dzieciatko jak na ten tydzien ciazy :( Wg niej minimalnie ponizej normy tej najnizszej ! Pokazala mi to na wykresie i oczywiscie zaznaczyla, ze moze sie mylic.. Umowila mnie od razu na USG i w ten piatek jedziemy.
Umowila mnie tez na kolejna wizyte taka normalna za 2 tygodnie i powiedziala, ze jak na USG okaze sie wszystko w porzadku to sie widzimy za 2 tyg a jak cos bedzie nie tak i NIE BEDE MOGLA PRZYJSC to zebym dala znac. Czyli jak cod bedzie nie tak to oni mnie tam na obserwacje moga zostawic ? No nie widze innej mozliwosci.. Jestem zdenerwowana cala sytuacja, zaraz wyjem wszystko z lodowki, zeby podtuczyc to moje dzieciatka no ale ja przeciez jem normalnie..

Hej, dzięki za troskę wszystkim, kochane jesteście :)
Cocosh &&& nadal! I za wizytujące :)
Też się zdziwiłam, że Natan już taki wielki, ale ponoć dzieci z wadami szybciej na świat przychodzą przeważnie, już kilka osób mnie tak "pocieszało" :/ albo będzie wielkoludek :D a mama kilogram schudła z tego wszystkiego, chyba po krytyce Pani położnej wczoraj, że gruba jestem i 12,5 kg w tym tygodniu ciąży, to bardzo dużo przytyłam i od tego to ciśnienie na pewno. Tylko jak się w poniedziałek ważyłam to jest 98,5, waga od miesiąca w miejscu stoi a dziś jeszcze kg w dół, więc chyba nie jest tak tragicznie? :( ehh nie pamiętam kto pytał. O stronkę i krs? www.facebook.com/pomocdlanatana/ jakby co to tam są wszystkie potrzebne informacje i dziękujemy za każde wsparcie :)

Ooo manka nie martw się, przez powłoki brzuszne to można się pomylić, zresztą Wy też chyba do drobniejszych należycie? :) głowa do góry! A z drugiej strony wkurza mnie, że za granicą ta opieka taka z dupy :/

Ja tam wcale nie myślałam że się możecie gniewać ;)

Pfi Fanti a na co potrzebujesz tyle czasu hihi Czyżbyś jeszcze nie miala nic przygotowanego dla Bronka? ;)
Ja to nawet mogłabym już urodzić ale chodzi mi o małego żeby nabrał trochę ciałka... więc niech tam siedzi grzecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No moja głowa jeszcze nie gotowa a poza tym cały czas walczę z mamą żeby mi nie zabierała ciuszków do prania bo sama chce. No a u nas remont dopiero w piątek się zaczyna.
A teraz księdza mam pod drzwiami.
Fanti, Bronek głowę ma u góry a nóżki na dole? Bo Bartuś też mi tak robił jakiś czas temu... miałam wrażenie że muszę już do toalety a za chwilę to mijalo...

Manka nic się nie martw :* ja leżąc szpitalu przez 3 dni słyszałam że moje dziecko jest za małe o jeden miesiąc ze trzeba go lekami powiekszyc itp itd :) ale zrobili usg i miniamalnie jakaś tak różnicz byla ale oni tłumaczyli tym ze mała mama małe dziecko i nie ma się czym martwić :)

No z nas nie sa wielkoludy :) Ale jak bylam na ostatniej wizycie u poloznej i ona mierzyla brzuch to dwa razy mierzyla, cos jej nie pasowalo, zmierzyla trzeci raz powiedziala 'a teraz jest ok' i tyle slowa nie pisnela a moze juz wtedy cos bylo nie tak i trzeba bylo to skontrolowac.

reklama
Wiecie co... mam problem
Od wczoraj wieczora boli mnie jedna hmm warga tam na dole[emoji14]nic tam nie widzę przez brzuch ale jak dotykam to czuję ze jest spuchnieta i w jednym miejscu taki guzek
Może coś mi tam urosło? Jakiś bolok czy coś?
Wczoraj dużo sikalam i może od częstego podcierania?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry