Witam sie i ja!
Cocosh- dziekujemy za pozdrowienia!

a jak Michal sie czuje? Bedziecie miec mala przeprawe z tymi lekami i badaniami, ale z pewnoscia dacie rade!

jak nie Wy, to kto? No i moze uda sie Wam ogarnac te domowe dobrodziejstwa o ktorych wspomniala Kustronka.
Co do torby- ja tez juz jestem spakowana!

dzis dorzucam tylko szlafrok i koszule bo dosychaja i moge rodzic
Zdj pokoju Zuzulinki wrzuce na dniach, gdyz pomalutku koncze plesc obicie na krzeslo. Przedsmak wrzucilam wiec teraz cierpliwosci poprosze
Bar- jakie znow zakupy bedziesz robic?
Mloda a jak u Ciebie z wyplata? Jutro juz 10ty.

wiadomo co z ubezpieczeniem?
Powiem Wam, ze z tymi wyplatami to jakies jajca sa. Ja co msc dostaje inna kwote. A roznica jak dla mnie duza bo 300-400 zl... Nie mam pojecia od czego to zalezy. Mam wrazenie, ze naliczaja to dwoe ksiegowe u nas w firmie i dlatego jeden miesiac woecej a drugi mniej i tak w kolko.... Wiecie moze jak to jest naliczane? Czy jak wezme kwoty z 12 mscy przed l4, ktore wplywaly mi na konto j podziele na 12 to wystarczy? Czy jeszcze powinnam cos dodac, odjac?
Co do rozstepow... Termin za 14 dni a u mnie lewa strona brzuszka popekala. Za szybko zaczelam sie cieszyc. Owszem, nie ma tego duzo bo jak dotad tylko jedno 5 cm "Y" ale jest...

a smarowalam sie codziennie 2-3 razy od zrobienia testu ciazowego. A ostatnimi czasy nawet wiecej.
Fanti- czekamy na zdj poremontowe

szybko sie uwineliscie

u mnie, podobnie jak u Cocosh- najwspanialszy mezczyzna na swiecie jest leniem

i nie tyle co bedzie lezal i noc nie robil, co chodzi za mna i zamiast wziac nogi za pas by sie szybko ze wszystkim uwinac to on sie musi potulic, pobawic z psem. Pojsc na spacer... Wlaczy muzyke by szybciej nsm sie pracowalo to wyrywa mi wszystki z rak i zaczyna tanczyc. Urocze to i kocham to nad wszystko. Ale teraz chyba wolalabym miec wszystko z glowy i dopiero wypoczywac
Isia- a jak tam postepy u Ciebie?
Co do plynu do sciagania tapet co Fanti polecala- to serio jest fantastyczny i migusiem sie uwiniecie
Cien- mi sie wydaje tak jak dziewczynom, ze Twoj najdrozszy ma swoj "meski instynkt wicia gniazda" i chce jak najwiecej zarobic by niczego Wam nie brakowalo.
Cocosh- rowniez milego dnia!!!