Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja sie poklocilam z moim,az mi niedobrze z nerwowA moja czkawke dostala.Dochodze do wniosku ze jak przyjdzie co do czego to moj bedzie na fuszce,nie bedzie sie szlo do niego dodzwonic i bede musiala opieke znalesc do LIlki i sama jechac do szpitala rodzic bo kur** praca wazniejsza ! I jeszcze tekst " No dzis chyba nie bedziesz rodzic" Noz kurde! Albo predzej tetno mi zacznie skakac i wogole go tez nie bedzie a ja zostane ze wszystkim sama.
Az mnie brzuch z nerwow boli tez....
Normalnie mam dola :-(
Cień nie denerwuj się ❤
MlodaMama a ile Twoj chłop ma lat?
Serduszko super ze ta lekarka była tak miła i przyjęła Was bez kolejki. Tak powinno być zawsze!!!
Fanti podziwiam Cie!
Cocosh całuski dla męża
MlodaMama, KubusiowaMama ja nie mam obawy co do tego, że M zabierze dobry rozmiar ubrań
Znając mojego M to na wyjscie pojedzie do sklepu i mu kupi cosik nowegoa to tylko dlatego, że jeszcze wszystko będzie w reklamowkach i nie będzie mu się chciało tego szukać :/
Dzisiaj pomogłam M zrywać tapety jak usłyszałam, że on chce to robić przez tydzień.... takiej energii dostałam, że w ciągu 3 godzin zerwalismy całą tą pierwszą warstwę i w 1/4 pokoju nawet tą drugą...
Przyjechali do nas dzisiaj teściowie na chwilę. Mama M podobno super tapetuje, tzn takie chodzą historie po rodzinie... ale powiedziała, że nie przyjedzie pomoc M bo.... właściwie sama nie wiem czemu...
Powiedziała mi, że jestem gruba jakbym miała 5 dzieci w brzuchu... i dała Zuzce 100 zl i pojechali. Zero jakiejkolwiek pomocy z ich strony. Jak robiliśmy remont przed narodzinami Zuzki to też tylko moja rodzina nam pomogła ogarnąć wszystko...
Oj Isia ty paskudoKurcze Cocosh skąd te tesciowe mają takie hasła???
Mnie ten brzuch ciągle twardnieje :/ Muszę chyba zacząć sprawdzać ten czas... Co ile to się dzieje? A teraz chce ruszyć moje zwłoki na dół żeby zrobić sobie koktajl truskawkowy i rogala ale mi się nie chce... dobra.... Idę![]()