reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cień nie denerwuj się ❤
MlodaMama a ile Twoj chłop ma lat?
Serduszko super ze ta lekarka była tak miła i przyjęła Was bez kolejki. Tak powinno być zawsze!!!
Fanti podziwiam Cie!
Cocosh całuski dla męża :)
MlodaMama, KubusiowaMama ja nie mam obawy co do tego, że M zabierze dobry rozmiar ubrań :)
Znając mojego M to na wyjscie pojedzie do sklepu i mu kupi cosik nowego :) a to tylko dlatego, że jeszcze wszystko będzie w reklamowkach i nie będzie mu się chciało tego szukać :/

Dzisiaj pomogłam M zrywać tapety jak usłyszałam, że on chce to robić przez tydzień.... takiej energii dostałam, że w ciągu 3 godzin zerwalismy całą tą pierwszą warstwę i w 1/4 pokoju nawet tą drugą...
Przyjechali do nas dzisiaj teściowie na chwilę. Mama M podobno super tapetuje, tzn takie chodzą historie po rodzinie... ale powiedziała, że nie przyjedzie pomoc M bo.... właściwie sama nie wiem czemu...
Powiedziała mi, że jestem gruba jakbym miała 5 dzieci w brzuchu... i dała Zuzce 100 zl i pojechali. Zero jakiejkolwiek pomocy z ich strony. Jak robiliśmy remont przed narodzinami Zuzki to też tylko moja rodzina nam pomogła ogarnąć wszystko...

Isia 24 ma :) ale znam go na tyle że będzie mogl mieć problem... Bo dla niego rozmiar 56 nie różni się wogole od 62 :) i jeszvzd nigdy nie wziął ani nie naszykowal mi tego co ja chciałam bo mówił NIE MOGŁEM TEGO ZNALESC...Wiec ci przywiozlem inne :D

A tesciowie wspaniali :) nie ma jak usłyszeć miłe słowa obdarować dziecko 100 i jechać do domu :D a ja był powiedziała ,mamusia tyle po porodzie a też wygląda jaby dalej w niej byla'hahaha

Cień ja i Blanka Cię tulimy! :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Cień nie denerwuj się ❤ to nic nie da Kochana...
Z drugiej strony popatrz na to z innej strony. Chcę iść na fuche żeby mieć więcej pieniążków, przecież teraz każdy grosz się przyda... mój M wyjeżdża na czwartek i piątek w tym tyg... jakbym miała cesarke to bym wychodziła w czwartek albo piątek pewnie...
Ani razu nie miałam do niego pretensji że mogłabym nie mieć zapewnionego transportu z jego strony i musi odebrać mnie ktoś ze znajomych... Po prostu wiem jaką ma prace, czym się zajmuje i powiedziałam mu, że niech jedzie jak ma umowionego urzędnika na odbiór. A równie dobrze mogłabym mu robić awanture i wyrzuty dlaczego nie chce odebrać mnie i dziecka i nie może przełożyć urzędnika...
Cień myślę, że Twoj mąż naprawdę nie chcę źle dla Was ☺

Marcowa tez mam taki niepokoj ze nie zdaze z niczym... W zwiazku z czym nic dzis nie zrobilam:baffled: a mialam spakowac torbe, przeorganizowac komode, zamowic w koncu butelki, zmusic chlopa do pomalowania lozeczka i przymocowania polek - nic nie wyszlo...

Serduszko no i dobrze, jak dla mnie kazdy powinien zachowywac sie jak lekarka :) ludzmi sie nie przejmuj, zawsze sie znajdzie ktos kto nie ma pojecia jak to jest byc wvciazy i zle sie czuc.

Maya szok, tez bym sie wkurzyla:O

Mloda mama, no nastepny,jeszcze z brzuchem bedziesz worki dzwigac, faceci...

Kamila to ja chyba tez nie rodze bo nic nie mam zrobione :O malo tego, spac mi sie chce caly dzien... Dziewczyny całą energię przechwycily ;)

Kustronka nie wiem czy juz pisalam ale strasznie fajnie mi sie czyta Twoje wpisy o medycznych pierdołach ;)

Cien ja tez na jakiejs wojennej sciezce jestem, na pewno bedzie cichy wieczor... Wkurzylam sie bo chcialam zeby mi pomogl zniesc ze strychu lozeczko zeby je pomalowac, ten mnie wysmial i uznal ze to zrobi... Jak bede w szpitalu ! Bedzie siedzial i zamiast mi pomagac to bedzie na wariata pral, malowal, Lalką sie zajmowal i cholera wie co jeszcze robil, bo "ma czas". Takze super, szykuje mi sie 2 raz samotny pobyt w szpitalu (ostatnio konczyl remont na wariata), lozeczko znow bede miala gotowe 2 tygodnie po narodzinach (teraz mu bedzie zagracac sypialnie), bo zanim wyschnie,przewietrzy i w ogole zanim sie pomaluje to minie troche czasu :/

Moja mała podjęła dzisiaj próbę(kolejną) przekręcenia się, z marnym skutkiem, bo dalej taka sama pozycja. Bolesne to było strasznie. Ciekawe co jutro lekarz powie.

Cocosh- dziękujemy za pozdrowienia :happy2:
Cień- nie denerwuj się
Isia- moi teściowe też rzadko przyjeżdżają, może i dobrze. Jedynie co to denerwuje mnie to, że po każdej wizycie słyszę "Emilko, kiedy znowu przyjedziesz?" albo "Przyjedź znowu". A oni się wybrać nie mogą, już poinformowałam m, że też będziemy jeździć tylko na imprezy.

Jezu Cien,nie mow tak :(. Faceci czesto maja problem z okazywaniem uczuc. Moze tez sie boi tego wszystkiego co go czeka i ucieka w prace zeby sie tak nie przejmowac?

reklama
Isia kosmos, te chłopy w ogole nie czują tej presji czasu (albo to ja sie nakrecam ;/ ) uslyszalam dzis ze jeszcze 3 miesiace bede w ciazy, takze tego... Trzy, a miesiac z gorka to taka malutka roznica ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry