reklama

Marcowe mamy 2016

Serduszko mój mąż właśnie ma teraz stabilizowane te leki do INR. Do końca życia musi je pryzmować po wymianie zastawki i będziemy musieli sprawdzać co kilka dni poziom a później rzadziej. Trochę się tego boję bo jeszcze nic o tym nie wiem ale w razie czego będę Ciebie męczyć pytaniami.
Trzymam kciuki za Was :*

Jeśli tylko czegoś nie bedziesz wiedziała pytaj.... jak tylko bede mogła pomoge :)
A jakie leki mąż przyjmuje???

reklama
Dziewczyny ja nie wiem co się dzieje z moim brzuchem ... W tydzień urósł tak że koszulki dostają mi z 3cm nad linie getrów pod brzuszkiem, a tydzien temu normalnie miałam zapas :( niby to 34 tc ale jest już dramat, pojawiły się rozstępy koło pępka i wczoraj były tylko plamki a dziś już widać pregi :( chyba się załamie przecież jeszcze tyle czasu :(

Ja właśnie wróciłam z zajęć :D
Kapalismy ,Wojtka' i Pani położna kazała naszym partnerom przyłączyć się i mieli maluszka wziąść na ręce na nadgarstek drugą rękę pod dupke i wsadzić do wanienki i wyciągnąć spowrotem :D kosmicznie wyglądało ale pochwalilam mojego ze bardzo dobrze sobie poradził ehh nie chwaląc się jako jedyny w podnoszeniu dziecka :D do kąpieli...

I nawet się udzielał w sensie zadawał pytania[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ej baby ja tu się ciesze że od rana mam pełno energii, nic nie boli tak bardzo, więc wymyłam pół domu i jeszcze na zakupy i do miśka i znów zakupy i dopiero się położyłam a Wy mnie straszycie, że to przypływ energii przedporodowy XD Zabije!!!
Ja myślę, że to pogoda albo ciśnienie bo wszystkie naraz byśmy jednak nie rodziły :)

Mąż mnie mężczy 2 dzień żebym Wam wszystkim przekazała pozdrowienia od niego :)

Dziewczyny ja nie wiem co się dzieje z moim brzuchem ... W tydzień urósł tak że koszulki dostają mi z 3cm nad linie getrów pod brzuszkiem, a tydzien temu normalnie miałam zapas :( niby to 34 tc ale jest już dramat, pojawiły się rozstępy koło pępka i wczoraj były tylko plamki a dziś już widać pregi :( chyba się załamie przecież jeszcze tyle czasu :(

Pociesze Cie... mi w ciągu 2 tyg z 110 cm w obwodzie brzucha skoczyło na 115 cm...
a co do rozstępów to ja jestem cała w pasiakach, starych na szczescie ale jednak...

Ja postanowiłam jeszcze raz poprzekladac ubranka bo wiem ze jak poproszę mojego ukochanego ,przywiez mi jeszcze body z długim rękawem z 2 szuflady ' to przywiezie mi body bo przywiezie ale pewnie największe jakie znajdzie a ja po przyjeździe do domu dostanę zawalu bo nie przekopie tej jednej szuflady tylko wszystkie które sa możliwe :D i zrobię mu kupki z tymi małymi a te większe dam do innej[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Mloda no moj robi na opak, ja nawet koszyka przy nim w sklepie niesc nie moge, nic dzwigac ciezkiego, jak na krzeslo wstaje zeby cos na szafie zrobic zaraz ochrzan ze co to robie ;-)
Mam to samo. Dlatego jak dziś zostałam sama to wykorzystałam to i wreszcie robiłam swoje.
Oczywiście przez tel jak mąż wracał powiedział mi że najpierw mnie opie.. A potem będzie się cieszył porządkiem :/

Mąż mnie mężczy 2 dzień żebym Wam wszystkim przekazała pozdrowienia od niego :)
Bardzo dziękujemy za pozdrowienia :) oczywiście nadal trzymamy kciuki za szybki powrót do sił i do domku :) pozdrawiamy oczywiście :)

reklama
Cocosh dziękujemy i też pozdrawiamy :)
Ja w sumie dziś bez energii więc ja też nie radzę :p hehe
Jeszcze muszę zakupić naklejkę na samochód tamtym rosa wydarzyć smoczki i butelki i wtedy to już chyba wszystko :)
A wózek będzie w środę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry