reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Jakbym uslyszala od meza, ze wygladam teraz jak budda to by taki opierdziel dostal, ze chyba by sie wyprowadzil! Mam strasznie slaba samoocene jak spogladam w lustro. Nie podobam sie sama sobie w ciazy :((
Jeszcze ten gruuby cellulit, chyba tylko pod oczami sie jeszcze nie pojawil ://

reklama
Fanti gdzie znalazłaś to nagranie z Facebooka? :D
Dostałam od sąsiadki :P

Czytam Was na bieżąco ale brak weny by pisać...
Podłamana jestem. Psychicznie wysiadlam dzis... :( nie będę marudzić.
Cień trzymam kciuki za wizytę jutrzejsza ...
Serduszko a mówił Ci już ktoś, że wyżalenie się to nie jest marudzenie? Masz nas, masz wątek specjalny, nie chcesz żebyśmy komentowały ok- napisz słowo a tak będzie..
Fanti, fajnie ze udało Ci sie wynegocjować ten wozek :) rozumiem, ze to ten z którego wzięłaś ze mnie przykład z prośba o obnizeńie ceny? Tylko pamiętaj, ze mnie w taki sposób dwa tyg temu uciekła kołyska sprzed nosa hihi
Ale najważniejsze, ze sie udało!
Tak to ten sam co wzięłam z Ciebie przykład.. pierwszy raz w sumie negocojowałam..
Dostałam wieczorem sms że kurier jutro będzie to wieczorem jeszcze do bankomatu popylałam..
Jak będzie już u mnie to się pochwalę o ile będzie czym.. :P

Maya my jedynie sami malować będziemy a tak to sprawdzone osoby mamy do remontu, bo jednak zależy nam na czasie. W malowaniu mamy juz wprawę :-) mąż się jeszcze nad położeniem paneli zastanawia, ale ja wolę nie ryzykować bo to się może ciągnąc w nieskończoność :-)

Fanti ja bujam się jak pingwin juz praktycznie cały czas :-) zazdroszczę Ci że masz mamę blisko bo mieć taką pomoc to skarb :-)
No wiesz czasem ma to też swoje złe strony.. pomoc pomocą ale czasem upierdliwość też się włącza.. :/

Witam was. Uff nadrobilam. Bylam dzisiaj z mlodym u fryzjera takiego rabanu narobil ze on niechce ze do domku. Ale potem juz grzecznie siedzial i go obciela wreszcie bo juz mial dlugie włoski. A mnie cos teraz przegoniło tak mi najpierw niedobrze a potem jeszcze brzuch zaczął bolec i noga prawa strasznie mnie rwie prawa. Wzielam 2 magnezy poducha pod nogi i narazie leżę zobacze co dalej. Jutro rano na badanie krwi ide a po poludniu do gina.

Pokaż nam swojego synka :)
Ja swego czasu jak Oli był mały nie mogłam sobie poradzić z jego włoskami bo nie dawał się obciąć.. i szukałam pomocy tu na forum.. odezwał się do mnie wtedy na prv redaktor z TVN i ostatecznie wylądowaliśmy w programie telewizyjnym z tym problemem.. oczywiście skończyło się to po mojemu i nie miał obciętych włosków ale wycieczka do Krakowa była, hotel, występ w tv i jeszcze kasa za występ.. :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry