Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja nie postuje chyba tylko ilosciowo, bo po 3 posilkach tylko to chyba bym sie przewrocila Ale ogolnie bede poscic, zero miesnych spraw i roznych zachcianek. To tylko jeden dzien
A mnie mój mąż zadziwia swoim spojrzeniem.. patrzy na brzuch z takim rozczuleniem, uśmiechem po czym dodaje "ale masz monstrualnie wielki brzuch" .. I jak tu się zachować? Chciałabym coś mu nagadać.. ale widząc tą minę nie wpada..
Powiem wam że zakup tych poduszek klin był dobry bo jak nie dla dziecka to dla mojego bo już leży na jednej i jest mu bardzo wygodnie więc zakup jak kolejek udany
Witam sie z ranka
My wczoraj ostatnie ząbki u Paulinki usunelismy i teraz kontrola zabkow za 3 miesiace
A dzis z ranka caluski i zyczenia od mojego duzego misia i Paulinki .I juz prezent dostalam od córci az sie musze pochwalic
Moj mąż też dużo mówi i dotyka brzuch. A najbardziej podobają musie moje piersi i ogromne brodawki hehe. A ja mu zawsze test patrz bo więcej nie zobaczyć na dwójce koniec.
Clodi wspolczuje postu. Ja nigdy sie nie umialam tak poswiecac. Jem to na co mam ochote. Ttmbardziej w ciazy. Fanti mi moj jak mowi!ze mam duzy brzuch mowie!ze chyba sobie uroił,bo z blizniakami mialam dwa razy taki . Kkasia moj tez uwielbia moje duze piersi,ale ma jeszcze chwule na cieszenue sie nimi,bo beda dostepne tylko dla dzidzi za moment hehe.
Jaka tutaj cisza dzisiaj z ranka
Ja tez nie umiem sie poswiecic i nie poszcze.Zreszta tutaj w de poszcze caly czas dopoki nie jade do polski i nie nakupujemy sobie polskicj wedlinek
Tetaz dopoero w polsce bede na wakacje bo na swieta ciezko bedzie jechac z takim maluszkiem. Az Wam kobitki zazdroszcze bo tak bym zjadla dobrej szyneczki z chrzanem kielbaske mysliwska albo tatarka mniam
Lewusek!!! Sto lat [emoji445] sto lat [emoji445] !!! Spelnienia marzen, duzo milosci i czulosci. A co najwazniejsze zdrowka dla Ciebie i dla maluszka!!! Niech juz nigdy wiecej nie spotkaja Cie zadne przykrosci, byscie byli cudowna i kochajaca sie rodzina oraz bys juz zawsze wygladala tak mlodo jak teraz! [emoji8][emoji8][emoji16] wszystkiego dobrego [emoji322]