reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Lewusek wszystkiego najlepszego! Bursztynek jestes pewna!ze juz czop odszedl? Chociaz niby to mozliwe. A Wy takie wszystkie religijne z tym postem? Ja myslalam,ze ludzue juz od tego odchodza. Tak jak z zabawa tylko w karnawale...

No właśnie ciekawe co u Alabamki zajęta maluszkiem i może zapomniała o nas :(
Mam nadzieję że po porodzie też będzie forum funkcjonowało nasze na szczęście mamy jeszcze fb :)

Hej Wam...
Lewusek wszystkiego co najlepsze
Bursztynek mi juz jakiś czas temu czop popuścił tez bez krwi i dalej biegam. Ale Tt juz teraz wyżej jesteś w ciąży no i nie jesteś na lekach na podtrzymanie wiec może Cie ruszyc... Mi odkąd zwiekszyla magnez mam spokój ze skurczami. Czasem mi brzusio stwardnieje ale to jak przesadzę ze sprzątaniem ... Mój to mówi ze młody tak straszyl straszyl a teraz jak juz będzie mogl wyjść to przenoszę ciaze.... Oby sie mylil.
Dzis jedziemy na szczepienie ze starszym... A pogoda nie zachęca do wystawiania nosa za drzwi... No ale jak mus to mus.
Dzis u nas noc lepsza. Choc Kuba spal bardzo niespokojnie to juz nie krzyczał. Wstalam do niego juz tak profilaktycznie trzy razy... Ale nawet widac ze jest w lepszej formie. Może i mnie się to udzieli...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry