reklama

Marcowe mamy 2016

mantka coś pływa hehe :rofl2: na pewno bedzie pływać jakaś krewetka :D u mnie dopiero wizyta 12 sierpnia ale jest ok musi byc a jak nie to i tak na to wpływu nie mamy więc chillout :-) :-D

babka juz szaleje dzwoniła że pół sklepu wyniosła :crazy: mowiłam jej zeby sie opamietała bo moze sie rozejść ciąża to stwierdziła że przecież sie nie zmarnuje ktoś kiedyś bedzie w ciązy :-D

ironia ale to takie fajnie, jak najbliżsi się tak bardzo cieszą :-)

reklama
Chorobek fajna data ja mogę się rozsypać jak coś 29 dziecko będzie orginalne a co :-)
szkoda że u mnie bawarii nie ma chętnie bym wypiła,są warki lechy 0% ale blee

Lilith dobrze, że ok, a jak duża fasolka u ciebie.

Ironia, ciesz się;) ja na babcie nie mam co liczyć..

u mnie też dziś ładna pogoda, chociaż teraz trochę słońce zaszło i nie wiem czy nie będzie padać. Ucięłam sobie właśnie 20 min drzemkę;)

dziewczyny, czy wam też wywala tak brzuchy? mój wygląda tak:

2015-07-27 16.52.58.jpg

wczoraj w sklepie spotkałam koleżankę, a ona do mnie: ooo w ciąży jestes, który to miesiąc? i jak tu powiedzieć że dopiero drugi...?
Załamka z tymi wzdęciami...

Załączniki

• 2015-07-27 16.52.58.jpg
    2015-07-27 16.52.58.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 70
sylvi1979 ladny brzuszek :D ja mam cos okolo 5 tygodnia dopiero i mam plaski brzuchol jak na razie :) Ale codziennie ogladam czy przypadkiem cos nie ruszylo :D
A teraz zmykam do pracy.. znow do 1 w nocy trzeba wytrwac.
Milego dnia ;)

Ostatnia edycja:
Sylvi ja miałam bardzo wydęty brzuch jakoś dwa tyg temu więc wgl śmiech na sali, ale juz mi przeszło i znów decha :)

no mnie te wzdęcia okropnie męczą, mam nadzieję, że to przejdzie. zastanawiałam się nad espumisanem, ale nie wiem czy w ciąży można. rano jeszcze jest ok, ale w ciągu dnia robi się balonik..

Ja nic nie brałam, starałam sie więcej ruszać w ciagu dnia, i spalam na brzuchu podobno pomaga na prace jelit.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry