Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, mnie rozmiar ewentualnego brzucha nie przeraza tyle co ilość kg na +, na czerwiec mamy zaplanowany nasz ślub i chciałabym mimo wszystko pójść w jakiejś ładnej podkreślającej atuty sukni :-)
A my 18.06.2016 wiesz co ja juz miałam zarezerwowana sukienkę ale jako ze jest bardzo dopasowana w pasie, to musiałam z niej zrezygnować, nie chce się oszukiwać ze zrzucę brzuszek do ślubu, a suknia by mnie kosztowała 5tys wiec totalnie szkoda pieniążków. Poszukam mysle po porodzie :-) jest sporo salonów w których można przymierzyć sukienkę i "wyjść" w niej :-)
Nie martw się :-) sa salony w których szyja ekspresowo w miesiąc, sa tez takie właśnie w których placisz i wychodzisz z suknia jesli oczywiście dobrze na Tobie leży, większość z nich ma gorsety regulowane, sama mierzylam suknie, ktora wypozyczala kobieta o dwa rozmiary wieksza niz ja, rozmiar niby 36ale na niej lepiej leżała mimo jej 40