reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
O Isia, dobry pomysł Fanti ma :P przyjedziemy, poplotkujemy, posprzątamy i spadamy :D i tak co tydzień? ;)
Serduszko kochana, jak nie urok to sraczka :( mam nadzieję, że uda Wam się wykurować do operacji i nie będzie trzeba przekładać. ..

Dzasti- jest zakaz na odwiedzin więcej niż jednej osoby na raz. Taka informacja wisi na wejściu.
Byłam na wizycie z anestezjologiem, czekania 15 min na 5 min w środku. Ale najważniejsze że jestem zakwalifikowana.
serduszko- oj to nie ładnie, oby szybko Kubusiowi przeszło.

Serduszko dacie rade ! Jestes silna babeczka ! :)
Isia nie zazdroszcze z tym sprzataniem, faktycznie dom jak willa :) Ja marze o swoim domku parter i poddasze ale nie az tak wielkim :D
Volka widze, ze co chwile jakies akcje Cie wyprowadzaja z rownowagi albo moze bardziej sie denerwujesz bo to juz prawie koncowka ciazy i po prostu tyle emocji sie zbiera w Tobie :) Z tymi garnkami to w kulki leca.. nie lubie takich akcji..
Sarna jak mama przybedzie to juz luz, mozesz rodzic :) Na temat szczepionek nie wiem nic. Na pewno chce malego szczepic ale nie wiem jak to jest w uk. Sarna jak bylo ze szczepieniem dla Twojej Majki ? Tu mi daja jakies opcje do wyboru czy jak to wyglada ?

U nas leniwy dzien, nic nam sie nie chce :) Zwlaszcza, ze jak tylko wstane i chce cos robic to brzuch jak kamien :)

Ja mam taki domek parterowy z użytkowym poddaszem, łącznie 143 m2 powierzchni użytkowej, na dole salon i dwie sypialnie i na gorze sypialnia i pokój taki graciarnię. Niestety póki co stoi sobie w stanie deweloperskim i nie wiem czy kiedyś sie na nas doczeka bo od kilku lat mieszkamy w Wawie i zarabiamy na jego spłatę, w sumie to,juz byśmy dali radę ale jakoś tak cieżko podjąć decyzje o powrocie bo to jednak zmiana życia o 180 st.
No i kasa tutaj duża a tam juz by tak różowo nie było..

Ja już obiad zjedzony,pranie zrobione powieszone :D odkurzylam,umylam podlogi... z grubsza kurze wytarlam i na dzisiaj koniec[emoji14]koleżanka ma wpaść na kawę za chwilę kupiła coś małej to czekam :) później pójdę po zestaw na noc[emoji14]mój do roboty to muszę zakupić jakies słodycze i chleb!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Moj przyjechal taki wkurzony bo wykladowca ich wszystkich oblal... :/ a on sie tak uczyl na ten terroryzm :/ wszystko ma zaliczone na 5,6 :) tylko ten jeden przedmiot mu został ...a ten stary grzyb uznal ze chetnie sie z nimi jeszcze spotka w tym miesiacu! (A ma indywidualny tok nauczania ze wzgl.na prace) i sie cieszy ze musi isc do naczelnika i prosić o wolną sobotę na egzamin lub zmianę godzin pracy :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Dom mamy pod Wrocławiem bo maz stamtąd pochodzi i planowaliśmy powrót wiec daleko...

My wczoraj wpadliśmy na chwile do sąsiadów a siedzielismy do 2 w nocy i nawet spać mi sie nie chciało w ogóle, a mały w brzuchu szalał non stop

zaraz zjemy obiadek i ruszamy do ikei kupić komodę do naszej sypialni na rzeczy synka
Jutro jedziemy oglądać wózki bo jeszcze nie mamy i chcemy sie umówić na spotkanie z przedstawicielem banku krwi pepowinowej bo chcielibyśmy pobrać przy porodzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry