reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cień skurcze i tętno dziecka, o to mi chodzi - ze nie matki. mojemu też pikawa szaleje jak skurcz jest, a to nawet nazwać skurczami kiepsko te słabizny. Aż mi go szkoda wtedy.
Czy chodzi Ci o to ze skoro Ty masz wysokie to dziecko tez automatycznie? nue wiem jak te nasze układy są mocno powiązane. Ale wspolczuje wam, to nic przyjemnego. Raz mialam z kapelusza podwyższone i nie wiedziałam co robić :shocked2:

Ja skończyłam sprzątać i idę do łóżka na trochę żeby odpocząć :)

Asienka pamiętaj o fotkach

Isia serduszko kciuki żeby dzidzie wyszły z wami do domku :*

Balladyna kciuki za ktg :)

Volka za ciebie trzymam cały czas nie puszczam :*

No i oczywiście cień za ciebie żebyś w końcu odpoczela od tych boli :(

Zmykam potem się odezwę :)

Cień skurcze i tętno dziecka, o to mi chodzi - ze nie matki. mojemu też pikawa szaleje jak skurcz jest, a to nawet nazwać skurczami kiepsko te słabizny. Aż mi go szkoda wtedy.
Czy chodzi Ci o to ze skoro Ty masz wysokie to dziecko tez automatycznie? nue wiem jak te nasze układy są mocno powiązane. Ale wspolczuje wam, to nic przyjemnego. Raz mialam z kapelusza podwyższone i nie wiedziałam co robić :shocked2:

Ja po sobie czuje ze mam wysokie tetno, nie musze mierzyc ale o.dziwo ja wysokie tetno miałam a na małej wrażenia nie robilo, swoim rytmem bilo :-) tylko podczas skurczy raz jej spadalo tetno raz bylo wyższe. ...

Isia super :) trzymam jeszcze kciuki za Zuze &&&&

Serduszko trzymam też za Ciebie i Aleksa &&&& oby i wam się udało wyjść :)

Bursztynek może byś się w końcu zdecydowała czy rodzisz czy czekasz na marzec ;)

Volka Trzymam mocno za Ciebie. Eh nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz skoro ja tak daleko i tak się boję :/ oby Cię tak długo nie trzymali w napięciu jak Isie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry