Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wychodzę z tego samego założenia. Byłby jedyny w swoim rodzaju ;-) ale u mnie póki co tylko brzuch opadł i nic wiecej.....Volka obyś w nocy jako tako spała.
Kubusiowa- fajnie ze jakiś znak jest ; )
Moje ktg juz coraz bardziej obiecujące, poza tym od wczoraj mąż mi mówi ze sie zmienilam na twarzy. Więc moze w weekend.. Juz nawet sue nie przejmuje 29tym, jeśli moj syn mialby byc oryginalny to czemu nie ; )
Ja przepowiedzialam już dwóm koleżanką ciążę. Jedna mi się śniło że jest w ciąży i w ten dzień zrobiła test ciążowy-wyszedł pozytywny. A druga mi się śniło że jest w drugim miesiacu i po dwóch miesiącach oznajmiła że jest w ciąży. ...a wogole się nie spodziewała. A miesiąc temu snilo mi się ze doda elektroda jest w ciąży wiec za parę miesięcy jak w mediach się pojawi taka informacja to będą jaja :-)Naile ja nie raz już płakałam, że nie chce tak mieć . Bo się boje -mojego męża dziadki tez mi się często śnią ... no i mam takie coś ,że przeczucia mam jakieś jak coś się stanie i często się tak dziejeczarownica taka jestem ;D...
Ja kupiłam szumisia i zamówiłam od przyjaciółki super zabawkę mr.B. Ma bardzo dobre opinie i koleżanka mi bardzo polecałaWitam się z domuchodzę i ogarniam dom, puszczam pralkę i przygotowalam kurczaka na obiad- tzn na kolacje
potem tylko ugotuje ciemny makaron i warzywa na parze... trochę jałowe ale taka mam dietę :/ wprawdzie to miał być obiad zjedzony dużo wcześniej ale nie wyrobilismy się ze wszystkim... M teraz jest z Zuzka na urodzinach koleżanki w sali zabaw a Bartek śpi jakaś godzinę... wcześniej non stop płakał, nie wiem co mu nie pasowało. Tylko na rękach był spokojny... nie wiem czy nie kupimy Misia Szumisia. Będę jeszcze rozmawiała z M na ten temat chociaż cena jego mnie przeraża :/
W poniedziałek mam mieć krzesełko polly magic a dzisiaj jak Bartek się obudzi to wyprobujemy tą kolyske bo chciałabym zrobić im tego kurczaka jak przyjadą z sali zabaw![]()