reklama

Marcowe mamy 2016

Cocosh ja tez nic nie czuje [emoji14] A gazy mam takie, ze szkoda gadac :)

Sylvi tez mam takie biale kropki na sutkach (nalot). Chyba to warstwa ochronna ;)

Cien zyly to ja mam od pierwszych tyg. ciazy. Dzieki tym zyla sie domyslilam, ze cos jest na rzeczy.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
chrobek- u nas Emiśka miała być Antosią, ale nam się przed porodem odwidziało. Potem trochę żałowałam, a teraz sobie nie wyobrażam tego, aby Emilia miała mieć inaczej na imię.
Jak okaże się, że w brzuchu mieszka dziewczynka, a z m nie będę umiała znaleźć kompromisu co do imienia to pewno stanie na Antoninie. On na wszystkie moje propozycje kręci nosem, a sam od siebie nic nie zaproponuje. A ja chciałabym wiedzieć jakie ma typy.

Strasznie podoba mi się imię Antonina, ale źle nam się kojarzy z mężem więc odpada :)

Bra Bra proszę dopisz mnie do listy. 5 razy pisałam do Ciebie wiadomość i chyba nie dochodzą.
Termin na 05.03.2016. Moje imię Olga. Jestem z Krakowa. Płci nie znam :(
Dziękuję.

Cocosh ja tez nic nie czuje [emoji14] A gazy mam takie, ze szkoda gadac :)

Sylvi tez mam takie biale kropki na sutkach (nalot). Chyba to warstwa ochronna ;)

Cien zyly to ja mam od pierwszych tyg. ciazy. Dzieki tym zyla sie domyslilam, ze cos jest na rzeczy.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ja mam takie, że mąż grozi mi wyrzuceniem z sypialni :P

No właśnie ja mam te sutki takie bolesne jakby szpile mi ktoś wkładał. Brodawki też. Raz jedna boli raz druga. Dziś w nocy to mnie nawet ten ból obudził :-( Zadzwonię do znajomej lekarki od chorób piersi, może ona coś podpowie.
I też mam gazy...dobrze że narzeczony póki co nie mieszka ze mną :-) A ruch chyba wczoraj poczułam...jakby mi się coś w brzuchu przekręcało i lekkie kopnięcie, ale nic wyraźnego jeszcze nie ma. Wizyta dopiero 9.10

Ja podam po wizycie w poniedzialek bo moze poznam płec :) Moje piersi cale w widocznych naczyniach zyłkach. Sutki zrobily sie wieksze i suche zaczelam smarowac dwa razy dziennie olejem kokosowym jest lepiej. A bol raz wiekszy raz mniejszy ale towarzyszy mi od samego poczatku i mysle ze predko sie go nie pozbede ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry