reklama

Marcowe mamy 2016

Wróciłam z parapetówki i jeszcze Was poczytałam. W ciągu dwóch ostatnich dni dużo jadłam....chyba to jest przyczyną brzucha który wyrósł! A na wadze 2 kg w dwa dni :-)

reklama
Manka ja wczoraj miałam taki ból pod biustem,żebrem z prawej strony .. aż się wystraszyłam .. ale stwierdziłam ,że chyba za dużo dziś w pozycji siedzącej bo byłam cały dzień w gościach I ponad 10km autem w jedna stronę .. cisgle w pozycji siedzącej praktycznie ... miałam takie bole ale pod koniec ciąży poprzedniej .. jak synek był duży i pod żebrami się układał I nie wiem czemu tak wcześnie teraz . Na pewno nie przez dziecko bo jest nisko i małe

Edit a 10 km w jedną stronę to dużo?? Toż to 10-15 min jazdy, chyba że jedno zero ci wzięło :-P
Pamiętacie ten filmik ostatnio z głównej babyboom "co się dzieje z ciałem w ciąży" jak coś mnie kluje, boli, strzyka to zrzucam ma przemieszczajace się narządy i wyginajacy się kręgosłup ;-) z tymi dolnym zebrami to by się zgadzało bo one idą w górę w pierwszej kolejności, kiedy plecy idą do tyłu.

Edit a 10 km w jedną stronę to dużo?? Toż to 10-15 min jazdy, chyba że jedno zero ci wzięło :-P
Pamiętacie ten filmik ostatnio z głównej babyboom "co się dzieje z ciałem w ciąży" jak coś mnie kluje, boli, strzyka to zrzucam ma przemieszczajace się narządy i wyginajacy się kręgosłup ;-) z tymi dolnym zebrami to by się zgadzało bo one idą w górę w pierwszej kolejności, kiedy plecy idą do tyłu.

Hihi uciekło mi "0" . Ja to panikuje tez ,bo kluje mnie tak jakby jajnik prawy . I jak chodzę czuje dyskomfort .. :( dobrze ,że mam wizyte w tym tygodniu jakoś .. mam nadzieje,ze się uspokoje.

A my wczoraj bylismy na urodzinach u znajomych i mialam okazje sie najesc a nawet lekko przejesc ;) ale malenstwo zadowolone bo ciagle sie ruszalo. No i wiekszosc sie dowiedziala o ciazy, ciotka m ciagle na mnie patrzyla chyba byla w szoku.

jeju laski jak wam zazdroszczę że już chociaż pi razy oko znacie płeć, ja idę w piątek to będzie chyba 19 tydzień i mam nadzieję że mi w końcu gin coś powie bo narazie milczał :crazy:
za to od wczoraj już na pewno czuję ruchy : )))) wcześniej nie byłam pewna a teraz już ostro czymś mnie "wali" :D
miłej niedzieli :-*

Ja coś mam dziś zły dzień . Prasowa łam ciuszki dla męża siostry po moim synku i tak mi się w głowie zakręcilo ... teraz nie mam siły funkcjonować normalnie .
Ja choć czuje ,ze dziewczynka j lekarz potwierdził to jednak strach jest ,że coś jeszcze tam wyrośnie .. oby nie bo drugie dziecko - córeczka to moje marzenie

edit89 daj znac co powie lekarz bo mnie też tak kłuje, ciągnie w prawym boku...czasem też w lewym. Jakby jajnik...i mam kłucia też w pochwie i kroczu, ciężko mi to zlokalizowac. Ja mam wizytę dopiero 9.10.
Dziś już byłam w wc i na wadze znów 2 kg mniej i brzuch zmalał, więc to było typowe przejedzenie. Mam wrażenie że ten brzuch wogóle nie urósł jeszcze :-(a to już 17 tydzień. Wagę mam startową....na początku 2,5 kg schudłam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry