reklama

Marcowe mamy 2016

Dam znać. Myślę że uda mi się na czwartek zarejestrowac. Tez się tym stresuje a może to porostu rozciagajace wiązadla i powiększająca się macica . Ale strach mam bo czuję jakby ktoś mnie skopal

reklama
Chyba zwariuje. Dziś jest gorszy dzień. Wszystko było dobrze do momentu jak wróciłam ze spaceru. Rodzice gotowali obiad i zapach mięsa dopadł mnie już jak weszłam do klatki! MASAKRA jak zapach mięsa może wkur...ac!!! Wietrzyłam pokój chyba 20 minut. Dodatkowo chłopcy mojej siostry ( 3 i 6 lat) tak rozrabiali przy obiedzie że chciało mi się ryczec! Co to się dzieje.....:crazy:

Witam!!

Długo szukałam forum, które prężnie działa i nie trzeba czekać na posty kilka dni :D. I o to jestem tutaj, kompletnie o tym forum zapomniałam, a miałam już do czynienia kilka lat temu.

Obecnie jestem w ciąży z 3 dzidziusiem. Mamy się dobrze całe szczęście, zmierzamy ku połowie :D

Muszę Was poczytać o czym tutaj sobie gadacie i włączyć się w tematy.

Pozdrawiam serdecznie

jeszcze nie znam i mam nadzieje, że 23 października poznam na połówkowym USG. Przeczucia mam :) i myślę, że to dziewczynka.

No 3 wow też byłam w szoku jak się dowiedziałam

Hej

Ania witaj, na kiedy masz termin? W jakim wieku masz dzieci i jak mają na imię?

Malzon zbiera się z córką na dwór, a ja muszę upiec ciasto i zrobić sałatkę. A nie chce mi się, że szok.

reklama
o dziwo Marysia bardzo zadowolona i powiedziała tak " fajnie by było jakby była dziewczynka bo miałabym się z kim bawić,ale jak będzie chłopiec to też dobrze bo Staś da mi spokój"

A czy już czujecie ruchy ?? ja w 15 myślałam, że czuje mizianie ale pomyliłam się, teraz coś tam czasem czuje ale pewna to nie jestem jeszcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry