nailie
Fanka BB :)
Barbra Ty masz dziś urodziny, dobrze pamiętam? ;-) U mnie też jarzynowa, ale zupa 
Agiszonek a soków z marchewki czemu nie można? No ja mam wizyty co 4 tygodnie, a usg po 1 na każdy trymestr, plus jedno dla potwierdzenia i dla mnie to mało
Fanti u mnie ta siła perswazji działa na szczęście tylko pod względem jedzenia
Lewusek kiedy masz wizytę?
Ona gratuluję prawdopodobnie dziewczynki ;-) Ty miałaś przeczucie na chłopca, czy już mi się pomieszało?
Elisse ja od początku ciąży jestem bez energii, o wiele gorzej się czuję pod tym względem w porównaniu do 1 ciaży. Wszystko muszę robić na raty, sprzątanie zajmuje mi ze 2 godziny więcej, a ok kilometrowy spacer do większego sklepu to jak wyprawa w góry
Titina witaj
Na pewno tutaj będzie Ci raźniej leżeć ;-)
Wczoraj się wam poskarżyłam że mało czuję ruchów, to wieczorem dostałam koncert
Ale w dzień raczej nic nie czuję.
W ogóle mam straszne problemy z opanowaniem emocji w tej ciąży, byle bzdet mnie potrafi z równowagi wyprowadzić, a potem się cała trzęsę przez długi czas
Też tak macie?

Agiszonek a soków z marchewki czemu nie można? No ja mam wizyty co 4 tygodnie, a usg po 1 na każdy trymestr, plus jedno dla potwierdzenia i dla mnie to mało

Fanti u mnie ta siła perswazji działa na szczęście tylko pod względem jedzenia

Lewusek kiedy masz wizytę?
Ona gratuluję prawdopodobnie dziewczynki ;-) Ty miałaś przeczucie na chłopca, czy już mi się pomieszało?
Elisse ja od początku ciąży jestem bez energii, o wiele gorzej się czuję pod tym względem w porównaniu do 1 ciaży. Wszystko muszę robić na raty, sprzątanie zajmuje mi ze 2 godziny więcej, a ok kilometrowy spacer do większego sklepu to jak wyprawa w góry

Titina witaj
Na pewno tutaj będzie Ci raźniej leżeć ;-)Wczoraj się wam poskarżyłam że mało czuję ruchów, to wieczorem dostałam koncert
Ale w dzień raczej nic nie czuję. W ogóle mam straszne problemy z opanowaniem emocji w tej ciąży, byle bzdet mnie potrafi z równowagi wyprowadzić, a potem się cała trzęsę przez długi czas
Też tak macie?